1ste keer reparatie slot is oke verlopen 2de keer reparatie slot na 5 dagen nog steedsniets aan gebeurd ================ Nog maar te zwijgen over reparatie garagedeur heeft langer als 8 mnd geduurd. Deur verven hoor je ze ook niet over
Bewoner gebeld reparatie aan het slot van de portiekdeur wordt wel steeds goed uitgevoerd,maar zodra de monteur weg is wordt het slot weer geblokkeerd doormiddel van een schroef.Bewoner heeft dit ook al als overlast zaak bij Woongoed neergelegd,maar wordt door Woongoed niet op gereageerd
Zeer tevreden!! Vriendelijke mensen .
Bewoner gebeld storing meterkast wel opgelost,alleen duurde het wel heel lang voor dat er iemand kwam kijken wat het problem nu precise was.Bleek bij nader inzien dat er de verkeerde stoppen in de meterkast zaten 10 Amp ipv 16 Amp.
Joziasse regeert snel en vakkundig.
bij aankomst van de woning stond de vloer blank door kapotte stortbak dit was op een vrijdag reparatie is pas op dinsdag uitgevoerd
Bewoner gebeld reparatie naar alle tevredenheid uitgevoerd,vondt het alleen raar dat er niet gelijk gereageerd wordt bij lekkage van een stortbak.(lege woning) Huurder vondt het ook raar dat er niemand meer mee gaat van Woongoed naar de woning als men de sleutel krijgt als nieuwe huurder.
Binnen de mogelijkheden snel en prettig geholpen!
Kan nog beter,..hahaha..
Nog wel wat problemen met het leveren van een nieuw slot voor onze voordeur. Zou aan gewerkt worden, maar is inmiddels al bijna 3 maanden in behandeling. Jammer. Naar aanleiding van de werkzaamheden die gisteren bij mij hebben plaats gevonden, zou ik gebeld worden, dus ik hoop dat dit nu snel gaat gebeuren.
reparatie twee keer doorgegeven. twee keer niet geweest!!!. en elke keer als je belt... weet niemand wat van. altijd lekker handig.
Bewoner gebeld lichtschakelaar wel goed gerepareerd,maar er wordt steeds beloofd dat er terug gebeld wordt voor de problemen met de douche nav OOA douche. Afgesproken met bewoner dat Theo terug beld ivm de problemen met douche
Bewoner gebeld werkzaamheden zijn goed uitgevoerd,had niet verwacht dat het herstellen van het plafond meerdere dagen in beslag zou nemen
Tevreden