Ik heb het resultaat nog niet gezien.
Samenwerking tussen klant en de mensen die de reparaties uitvoeren is van groot belang. Ik ben blij met de mensen van Joziasse!
het is goed hoor
Geen; Ga zo door, prima.z
Na meerdere handelingen ,heb ik nog steeds last van latrine vliegjes. ik heb er last van ,vanaf begin december!
Bewoner gebeld werkzaamheden goed uitgevoerd technisch is alles in orde.Door gegeven aan Marian Brugman van Woongoed.Gaat dit in behandeling nemen en contact opnemen met bewoner.
Nieuwe stortbak geplaatst, helaas niet goed werkende drukknop, monteur moest nog een keer terug komen en kreeg het nog steeds niet voor elkaar. Nieuwe besteld en maandag wordt het afgehandeld.
Bewoner gebeld ,knop van de stortbak bleef hangen volgende keer beter controleren.Beter communiseren met bewoner dat het werk klaar is ,bewoner laten zien dat het werk klaar is en in bij zijn controleren
Raamreparatie is niet juist uitgevoerd, het is snel en slordig afgewerkt. Probleem is niet opgelost.
Bewoner gebeld 2 component plamuur is er weer uit gekomen.nieuwe afspraak gemaak voor herstel
Ben vriendelijk en Goed geholpen
Hij zou even kunnen zeggen dat de klus klaar is
Het ging over vocht in het halletje bij de voordeur. Het Luik wat aanbevolen werd had ik al en het vocht werd toegeschreven aan een defecte aansluiting van een afvoer van het fonteintje in het toilet. Maar aangezien dat fonteintje niet gebruikt word lijkt het me sterk dat het daarvan komt. Dit is volgens mij een probleem bij meerdere woningen in het Meanderhof.
Bewoner gebeld reparatie van afvoer fonteintje in kruipruimte is goed uitgevoerd.Vocht in hal komt waarschijnlijk mede door zeil wat onder vloerbedekking ligt en niet goed kan ventileren.Afgesproken met bewoner dat tzt door haar het zeil wordt verwijderd voor een betere ventilatie vloer.Als dit niet helpt neemt bewoner opnieuw contact op voor eventueel verder onder zoek.
Doorgaan op deze voet. Kan alleen beter worden
Een keer moest ik voorrijkosten van € 60,- betalen. De buurman kwam tegelijkertijd met de sleutel zodat de medewerker van Joziasse mijn deur niet van slot hoefde doen en verder kon gaan. Dat was een duur bezoek. Ik vond € 60-, ook niet redelijk bedrag. Van de overige ben ik wel tevreden.
Goede, klantvriendelijke monteur