Heb tigx gebeld voor reparatie van het dak weet niet hoeveel mensen zijn geweest hij lekt nog steeds ik zal maar de gevel blijven schoonmaken hoop dat een keer gerepareerd worden voor de rest van dienst verlening ben ik tevreden
Bewonder gebeld. Bewoner is niet tevreden over het werk van de loodgieter. Vervolg actie gewenst.
Het deel aan de buitenkant is gerepareerd en ik heb nadien niks meer gezien van meer lekkage gelukkig. Ben er zelf niet bij geweest maar heb de medewerker nog telefonisch gesproken. Vind het prettig dat hij nog even contact heeft opgenomen om te vertellen hoe of wat hij had gedaan.
Ik heb een huis gehuurd dit was gewoon een bouw val heb veel dingen zelf opgelost en niet de woning bouw daar kan het bouwbedrijf weinig aan doen maar zijn nog bezig om alles goed tekrijgen en de medewerks zijn prima aardig en wel
bewoner gebeld. De slechte cijfers is over het algehele plaatje bedoeld en zeker niet voor deze bon. Deze opdracht was naar alle tevredenheid uitgevoerd
goed service
Klantvriendelijk, snelle werker, naar tevredenheid opgelost.
Bewoner gebeld werkzaamheden goed uitgevoerd zeer te vreden.Wat de uitslag betreft verkeerd nummer in getoetst moest een 8 zijn
De werkzaam heden worden niet goed gedaan. Kortom ik ben niet tevreden en ga een klacht indienen bij woongoed
ik heb geen klachten maar zeer correct bedrijf
Prima en correct en vlug een reparatie gedaan
Niet netjes afgewerkte muren die geplamuurd zijn omdat het van ellende naar beneden stuivde. Chagerijnige werklui die geen voldoende werkspullen meehadden nieuwe moesten gaan bijhalen wat drie uur lang duurde. Ik snap dat ik in een oud krot woon maar met een beetje meer vriendelijkheid en wat betere afwerking zou het leefbaar kunnen gemaakt worden.
Bewoner gebeld beoordeling berust op een misverstand enquette geeft niet aan om welke werkzaamheden het gaat.Werkzaamheden die uitgevoerd zijn door de electrician in de storingsdienst zijn goed uitgevoerd.
Erg tevreden
de opzichter had het ons toegezegd, weken later heb ik zelf maar gebeld wanneer het zou gebeuren. de telefoniste vertelde ins direct dat dat niet zou gebeuren. na aandringen en heel veel uitleg, kwam het verlossende woord, dan zal ik dat nakijken. dit is gewoon moeizaam. uiteindelijk is het netjes gerepareerd. alleen de tocht is niet voorbij. dus de oplossing is het nog steeds niet. ik kan niet zonder hoofd deksel naast het raam zitten vanwege de tocht. ook a;ls alles dicht is.
Bewoner gebeld werkzaamheden zijn goed uitgevoerd,heeft alleen nu last van tocht via ventilatieroosters of via de kozijnen.dit is een ander reparatie verzoek,afspraak gemaakt voor Di 28-3-2017
Aardig personeel,netjes en vriendelijk.goed werk.
Ben zeer tevreden over de adequate en professionele service die is geleverd.
Na vorige klacht netjes opgelost door de monteur!
Bewoner gebeld vondt het jammer dat de vorige keer het materiaal niet gehouden heeft.Waar door er weer een nieuwe afspraak moest gemaakt worden.Werkzaamheden zijn nu wel goed uitgevoerd.
Bewoner gebeld berust op een misverstand werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.Enquette verkeerd ingevuld