Goed werk wordt er geleverd en men is erg vriendelijk
Snelle reactie van u op mijn verzoek om reparatie van het rookalarm. Monteur heeft goed en duidelijk uitleg willen geven over het apparaat en hoe die behandeld moet worden als die onverhoopt afgaat.
Doelgericht deskundig geholpen
Communicatie blijft helaas een probleem, doordat ook teveel wisselende gezichten op 1 adres worden ingezet.. Klussen worden vaak niet of niet goed doorgegeven, zodat er soms maanden overheen gaan voor klus wordt afgemaakt. En als ze dan supervroeg komen, dan juiste materialen niet bij zich
Het werk was wel netjes uitgevoerd en klaar maar de tijd die daar voor nodig was, was erg lang.
Telefonisch prettig te woord gestaan. Op tijd op gemaakte afspraak. Vriendellijke monteur.
Mevrouw heeft t verkeerd ingevuld, moest een 9 zijn!
goed werk gelevert
Zeer snelle service, maar slecht uitgevoerd.
meneer heeft nog last van ratten
Mevrouw heeft t verkeerd ingevuld, de 1 moest een 10 zijn.
altijd correct en snel geholpen
Al 2 weken is de lift bij de hoofd ingang stuk met als gevolg dat mensen niet naar boven of beneden kunnen. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak.
Meneer heeft de enquête verkeerd ingevuld! Dit was prima gedaan, dikke voldoendes dus!
Hele goede ervaring. Medewerkers allemaal vriendelijk en verdienen een dikke pluim. Koffie staat klaar, mannen, als je bij mij een klus komt uit voeren. Met vriendelijke groet, M. Luijben
Is ok
Een maand geleden heb ik een keukenbrand gehad en het hele huis moest gerenoveerd worden. Woongoed was vanaf dag 1 op de hoogte van de schade en wat er moest gebeuren. Toch duurde het 4 weken ( 2 dagen voor de oplevering ) voordat er eindelijk aan de keuken werd gewerkt. Hierdoor konden wij zelf moeilijk verder met de rest van het werk om het op tijd af te krijgen. In andere situaties heb ik niet echt slechte ervaringen gehad maar dit had naar mijn mening wel wat anders gekund
3x gebeld geen gehoor