te lang wachten voor er iets gebeurd.En als er iets gebeurd dan is het goed
meneer heeft t fout ingevuld n.a.v. de onduidelijke enquête. Dit werk was uitstekend gedaan!
Afspraak binnen een paar dagen. Klachten zijn opgelost, medewerkers kwamen op afgesproken tijd en waren vriendelijk en meedenkend. Bij vervangen van afvoer wasmachine/vaatwasser zelfs dubbele gekregen ipv enkele afvoer.
De man in kwestie wist niet wat hij moest doen de situatie is hetzelfde gebleven
Na overleg is het geregeld!
Ik wil bij deze toch even vragen, Ik heb vorige week gemaild naar woongoed Dat mailtje zou die meneer naar jullie doorsturen omdat ik nog steeds na nu inmiddels maanden geen sleutels heb gekregen voor dat fiets hek waar jullie een nieuwe cilinder ingedaan hebben.. ook word die takke deur steeds op slot gedraaid zodat ik steeds daar beneden sta met me snorbrommer en weer naar boven mag slepen... ook mijn kinderen willen graag daar eruit om naar school te komen.... terug pakken we dan ook de lift bij het scheldeplein.. waar de bewoners daar me ook geirriteerd aankijken. Omdat ze natuurlijk liever geen snorbrommers en fietsen in de lift zien gaan.. ik heb al meerdere keren met mr vd heuvel over die sleutels gesproken.. maar wil de beste man niet meer lastig vallen... vandaar me mail naar woongoed. Die me opbelde dat mijn mail naar jullie gezonden zou worden.. ik wil graag 3 sleutels van het fietsenhek bij de aagje dekenstraat ik heb er toen ik hier kwam wonen ook 2 bij laten maken... voor me 2 kinderen. Blijkbaar zijn we ook een van de weinige die daar niet meer in kunnen. Ik zie toch vaak zat mensen boven komen met fiets of hond...
Gezellige vriendelijke mannen en erg meedenkend top
UISTEKENDE SERVICE!
Meneer is mindervalide en zouden t zeer waarderen als er sneller gereageerd wordt op de klussen. Wel goed uitgevoerd!
Ik wordt niet echt geholpen. Er zou door een mijnheer nog wat nagevraagd worden over het opnieuw voegen van de tegels in de badkamer. Heb ik niks meer op gehoord. Ook zou er een bak geplaatst worden voor de ventilatie? Ook niks meer van gehoord.
Er is met mevrouw afgesproken dat ze t zelf gaat schoonmaken
Uitstekend. Zie boven.
Binnen zeer korte termijn probleem opgelost.
Ik ben zeer tevreden
Mevrouw was t niet eens met de opdracht, dacht dat dr plafond opnieuw gestuukt zou worden. Ze heeft t zelf opgelost.
Voor verlichting hal, trappenhuis wel 5 x moeten bellen. Verder zijn wij tevreden.
Berust op een misverstand dacht dat de enquette over alle reparatie ging,deze was voor de rookmelder maar dat is door de elektricien prima uitgevoerd
Ze zouden binnen 1 week een afspraak maken maar dat duurde 2 weken.
Hier wordt een nieuw afspraak mee gemaakt.
Ik had gevraagd om via de mail een afspraak te maken, maar werd toch telefonisch in de avond gebeld.
Bewoner had reparatie verzoek gemeld via bewonersportaal en aangegeven een afspraak te willen maken via de mail.Bewoner werdt toch opgebeld door de loodgieter in plaats van gemaild vondt dit niet handig ivm eigen werk.Reparatie stortbak wel goed uitgevoerd.
Goed en altijd vriendelijk.