wordt altijd zodra ik bel goed geinformeert en bij een klacht krijg ik meestal gelijk een dag en tijd wanneer ze komen. super blij mee.
de snel heid dat alles weer oke was werd zeer netjes afgehandeld daarvoor mijn dank
verkeerd ingevuld hier was meneer dik tevreden over
vriendelijke medewerkers
verkeerd ingevuld moet een voldoende zijn, meneer is altijd zeer tevreden
Vriendelijk geholpen. Vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden.
Gisteren (18 mei) had ik een afspraak met 2 monteurs van Joziasse. Een loodgieter voor een nieuwe wastafel en een monteur voor de electra, beiden monteurs hebben perfect werk geleverd! Ben zeer blij met de nieuwe wastafel (deze is nu ook hoger opgehangen en hoef niet meer te bukken en ben eindelijk van de stankoverlast af!) De electro monteur precies hetzelfde, deze kwam een nieuw ventilatie systeem installeren (eigenlijk moest enkel het bedieningspaneel vervangen te worden maar die kon niet meer besteld worden dus moest de ventilatie apparaat ook vervangen en dit is snel en keurig gedaan. Kortom echte professionele monteurs die goed werk hebben geleverd.
Het ging om 3 werkzaamheden; 2 zijn goed voltooid; 1 , het repareren van het slot van de toegangsdeur van de gemeenschappelijke ruimte van de schuur , is blijkbaar nog niet gelukt.
ik heb het als zeer irritant ervaren, dat ik terug gebeld zou worden en dat dat niet gebeurde. of niet snel. of dat de medewerkers dan ineens voor mijn deur stonden. verder ben ik wel tevreden.
mevrouw zou terug gebeld worden en dat is niet gebeurd. Wel tevreden over het resultaat.
Ik werd erg snel geholpen en de reparatie was zo klaar. De werknemer was een vriendelijke man. Helemaal niks op aan te merken!
Zeer kundig vakmanschap van die persoon die ons geholpen heeft.Ik ben zo blij dat woongoed de reparaties heeft overgedragen aan jullie.Bij woongoed werkten veel mensen die totaal geen verstand hadden van bouw er waren enkele wel goed.Bij woongoed werd je afgescheept.
Ik verschilde van mening met de reparateur maar hij bleef rustig, pakte een slot uit zijn bus en liet zien dat die maar een keer op slot te draaien was i.p.v.twee keer zoals ik beweerde. Hij deed al de moeite om de slot van mij goed vast te zetten enz. Ja, ik ben heel tevreden:-)
Ik heb een verzoek ingediend, en de enige reactie is deze beoordeling...
mevrouw dacht dat er niemand was langs geweest heeft nog wel een email gestuurd. dat t er idd af was . Dus bij deze allemaal voldoendes!
Word altijd goed geholpen. Ook snel... alleen de sleutels waar ik maanden op wacht dat is een drama.... ook wel belachelijk.. Maar het gaat hier om de monteurs vandaar mijn hoge cijvers
Bij mijn intrede in de woning 24april aan de Granaat 6 te Middelburg moest ik de opleverstaat controleren. Zo heb ik ondekt dat het raampje in de woonkamer niet goed afsloot omdat er een simpel kunstof blokje mist en werd door joziasse niet vervangen maar is er een blokje hout (mdf?) voor in de plek gedaan.. hout is natuurlijk gaan uitzetten door vocht etc waardoor het raam niet goed sluit en gaat tochten.. en had er een melding van gedaan. En ipv een kunstof blokje erop te zetten hebben ze dit weer vervangen voor een blokje hout wat natuurlijk in de toekomst gegarandeerd gaat uitzetten en weer kapot gaat. Mijn wastafel in de douche zit met simpele schroeven vast die normaal gebruikt worden om een klokje of schilderijtjes op te hangen waardoor de wastafel bij een beetje gewicht erop naar beneden gaat hangen en nu een gapend gat ontstaat langs de muur.. ipv deze wastafel compleet los te schroeven en voorzien van goede stevige muur bouten (15 min werk) werd het gapend gat (2cm dik) langs de muur maar dicht gekit.. en nu enkele weken later is de wastafel verder gaan hangen en kan er weer een monteur langskomen maar dit keer zal de complete wastafel vervangen moeten worden Ondertussen is er vorige week een monteur langsgeweest die wel uitstekend werk heeft geleverd en zijn werk wel serieus neemt. Want ik had ook last van diverse lekkages en stankoverlast (door dezelfde wastafel in de douche) en deze heeft besloten dat er een nieuwe wastafel moet komen. Deze zelfde monteur heeft ook in het toilet een leiding vervangen ivm kleine lekkage en heeft uitstekend werk verricht. De 18e mei komt hij weer langs maar dan om de wastafel te vervangen en de stankoverlast verhelpen. Als het dezelfde monteur is dan heb ik er alle vertrouwen in dat alles goedkomt. De vorige monteurs die de woning hebben overgeleverd. (Oude dikke vent met grijs haar en een bril) mag van mij wegblijven. Mvg iafassi
Dit werk was wel goed gedaan! Dikke voldoendes
5x gebeld geen reactie
3x gebeld geen reactie
Weken geleden hebben we een "lekke ruit" doorgegeven, daar hebben we nog steeds NIETS over teruggehoord, op welke termijn wordt de ruit vervangen..? Gaarne op zeer korte termijn antwoord! Het adres luidt: Landluststraat 15 Middelburg 4337KA
deze enquête had nog niet verzonden mogen worden, is nog niet gereed.
slechte ervaring inzake lekkage benedenverdieping
er is al 3x een loodgieter geweest maar er is nog steeds lekkage. Graag een nieuwe afspraak.
Snelle service, deskundig personeel.