Dat was heel goed en snel maar het cement rond het stopcontact op de muur was beschadigd, maar het is misschien niet zijn taak om het te repareren en ik moest contact opnemen met een andere afdeling van het bedrijf.Bedankt
Het probleem is nog niet verholpen, al was er wel eventjes een verbetering.
Slot gaat nog steeds erg moeilijk dicht, graag opnieuw repareren
Ik kon zelf een tijdstip kiezen, de monteur kwam exact op het afgesproken tijdstip! Hij wist meteen hoe hij het moest oplossen en was snel klaar. Een gedeelte van de klacht was hiermee opgelost, maar toch gaat de deur nog steeds vrij moeilijk open. Ik zal het even aankijken maar misschien zal er toch nog een keer iemand moeten komen.
Alleen maar GOED
Perfect en klant vriendelijk
Dit werk was prima verlopen, voldoendes dus
Perfecte en snelle service
water wegzuigen is zeer zorgvuldig gedaan. Moest wel heel erg aandringen om dit te komen doen, is het enige maar wel belangrijke minpunt. Uw beide monteurs (zondag en maandag) waren bekwaam en vriendelijk
Prima service, aardige monteur. Wat extra veranderingen op mijn verzoek geen probleem.
prima!
4x gebeld geen gehoor
Over de reparatie zelf ben ik heel tevreden. Over het proces naar de reparatie toe ben ik zeer ontevreden. Overigens ben ik altijd op een nette manier te woord gestaan. Het gaat dus echt over de moeite die ik moest doen om de reparatie uitgevoerd te krijgen. Op 17-4 heb ik de opleverstaat en foto's gemaild naar het e-mailadres dat was opgegeven door Woongoed. Op 2 mei had ik nog geen reactie gehad, toen heb ik gebeld. Toen ben ik als het ware afgewimpeld. Ik heb toen de foto's nogmaals toegestuurd. Gelukkig kreeg ik op 5 mei alsnog een mail dat e.e.a. gerepareerd zou worden. Ik zou gebeld worden voor een afspraak. Op 12 mei had ik nog niets gehoord. Zelf gebeld, toen werd er met mij een afspraak gemaakt. Ik heb tijd en datum aan de telefoon herhaald. Op de dag van de afspraak (22 mei), kwam niemand opdagen op het tijdstip van de afspraak. Toen heb ik weer gebeld en zou ik de tijd verkeerd begrepen hebben. Ik vond dit erg vervelend want ik had de tijd en datum opgeschreven én aan de telefoon herhaald. Ik kreeg het gevoel dat er een andere reden was waarom niemand was komen opdagen, en dat dit via een smoesje werd verzet. Of mijn gevoel nou klopt of niet, door alle moeite die ik ervoor heb moeten doen, zou ik Bouwbedrijf Joziasse niet aanraden aan een ander. Zoals gezegd, over de reparatie zelf ben ik tevreden.
Mevrouw heeft de enquête ingevuld voor het hele plaatje maar deze enquête ging over de storing in de meterkast en deze is prima verlopen. Voldoendes dus.
De reparatie werd verricht door een vriendelijke en vakkundige medewerker van Bouwbedrijf Joziasse.
ben zeer tevreden
Erg vriendelijke loodgieter die direct een lek in sifon heeft aangepakt, dit lek was een gevolg van slecht onderhoud en was al langer tijd aanwezig. Slecht dat dit niet eerder is opgepakt, want er is eerder door een andere loodgieter naar gekeken. Ook bij de oplevering kan je zoiets niet opleveren. Stucadoor heeft niet alle muren gestuuct. En man met betonschaaf had defect materiaal, waardoor huis zwaar is vervuild, deze man ging na half werk en 15 min al weer snel weg, want 'er is niet meer budget voor deze woningen'. Een elektricien die geen hotelschakeling kon repareren, waardoor er een extern bedrijf moest worden ingeschakeld. Conclusie: Een aantal goede mensen die weten wat ze moeten doen, zoals die loodgieter, voor hem een dikke 9, de rest lijkt er de kantjes van af te lopen, voor hen een onvoldoende.
4x gebeld geen gehoor