De medewerker heeft naast het bestaande probleem zelfs preventief nog wat gedaan, wat natuurlijk erg positief is. Wel jammer vond ik dat hij z'n werkgebied niet helemaal schoon had achtergelaten.
Heel irritant dat je voor ieder klein dingetje een beoordeling mail krijgt
Wel goed uitgevoerd, maar mevr. vind de enquêtes erg vervelend
Communicatielijn kan beter. Aan de telefoon wordt mij iets anders beloofd dan dat de monteur in werkelijk uit kan/mag voeren! Volgende keer nieuwe kansen. Dank u.
Er zou hier gezegd zijn dat zijn zelf gekochte regendouche door ons zou worden opgehangen?? Dat is niet gebeurd natuurlijk. Maar er is hier door wel wat miscommunicatie geweest. De reparatie is wel goed uitgevoerd.
Ga zo door
heb ik reeds gedaan.
Lamp was super snel vervangen. Heel fijn!
probleem is snel en vakkundig verholpen.
Vriendelijke, voorkomende, snelwerkende, vakkundige medewerker. Prima!
de 5 moet ook een voldoende zijn, de reparatie was goed uitgevoerd
Het kost wel heel veel moeite om het licht bij de lift en als je boven rechts naar de galerij gaat om te maken, er is al verschillende keren gebeld door mensen en nu 3 weken verder nog niks gebeurd, ook op de galerijen zijn meerdere lampen kapot,dus begrijpelijk dat ik jullie geen cijfer kan geven !!!!! baljuwlaan in middelburg
bewoner gebeld, mevr. zegt dat er nog geen lamp is gemaakt. Er zijn in dat blok meerdere lampen kapot. Met mevr afgesproken dat er zsm contact met haar wordt opgenomen om dit op te lossen.
Harde werkers met veel ervaring en zeer beleefd dus al met al super
Prettige ervaring met uw personeel,Wees er zuinig op.
Snelle en goede service, vriendelijke monteur.
Mijn huis is goed gerenoveerd. Ik ben prikkelgevoelig voor harde geluiden van het boren en het heeft te maken dat ik ziek ben door mijn voetoperatie. Maar ik bied mijn verontschuldiging aan omdat ik er vaak last van heb.
Ik moest erg lang wachten tot ze het uiteindelijk konden repareren en werd niet teruggebeld en moest toen opnieuw zelf bellen. Dus dat is wel een verbeterpunt.
Nadat de bewoner de reparatie gemeld had werd er geen contact mee opgenomen en heeft na een week maar zelf gebeld. Daarna is het goed en vlot verlopen
Het duurde lang voordat ik antwoord kreeg op mijn mail
het duurde 3 tot 5 dagen voor er contact was, eenmaal contact verliep t vlot en de reparaties zijn netjes gedaan
aantal gebreken zijn niet verholpen, deur sluit nog steeds niet goed en tochtstrip slecht gemonteerd
Bewoner gebeld, De toiletdeur sluit nog niet goed en de tochtstrip is ook niet goed gemonteerd. Bewoner zit op dit moment in een verhuizing en hebben afgesproken dat ie daarna opnieuw contact op zal nemen want er zijn meerdere dingen in t huis niet naar behoren
Aardige meneer en goed werk geleverd
De reparatie is wel goed opgelost, bewoner heeft de beoordeling gebaseerd op dat hij eerst 3 x gebeld heeft voor er iemand kwam
wij als huurder hebben niet on uw bedrijf gevraagd
bewoner gebeld, nam op en zei vervolgens niets???