Ik heb na 5 weken nogmaals telefonisch contact gezocht en daarna was het probleem snel verholpen
zie reactie, maar is netjes opgelost
Prettig monteur, zeer kundig en vriendelijk
Eerdere reparaties van dit jaar zijn goed uitgevoerd. Maar ik heb 2 weken geleden gebeld over een reparatie/stuukwerk verzoek en zou daarover terug gebeld worden. Tot op heden heb ik niks meer vernomen van Joziasse en loop ik nu achter op mijn werkzaamheden. Daarom een laag cijfer gebaseerd op het laatste contact en niet op de eerdere reparaties van dit jaar.
Is opgelost, de werkzaamheden waren goed uitgevoerd, maarover het stucwerk was hier niets bekend. Contact opgenomen en afspraak gemaakt.
Alleen wat een rommel blijft er achter alles zat onder, hout werk wat net geschilderd was, vloer, keukenkastjes... dat was erg jammer. Klus was wel keurig gedaan.
Netjes gewerkt helemaal tevreden
Zeer prettige medewerker. Probleem (knellende schuurdeur) adequaat opgelost.
Ze waren deze reparatie vergeten dus t heeft wat langer geduurd. Maar goed opgelost.
Reparatie snel uitgevoerd, Netjes gedaan. Echter: er blijft bij het resultaat nog een ongewenst probleem bestaan.
het aanrechtblad liep aan 1 kant niet af naar de gootsteen. Met bewoner afgesproken dat ze dit de volgende x meenemen
na de eerste keer dit formulier ingevuld werden de klachten snel verholpen
t was de eerste x langs mekaar heen gelopen maar nu is t opgelost.
bovenstaande beoordeling zegt genoeg
verkeerd ingevuld. Moet ook een voldoende zijn, bewoner was zeer tevreden.
Zeer correcte medewerker / keurige afwerking.
Onbegrijpelijk dat het zo lang heeft moeten duren, voordat er daadwerkelijk gerepareerd werd. De inzet van de medewerkers die uiteindelijk het lek hebben verholpen is prima. Maar kennelijk hoort dat bij de cultuur van het bedrijf. Ik herinner u maar even aan de perikelen rond mijn garagedeur bij de Meanderl flat.
zijn 3 x geweest, de 3de x is er doorgepakt en is de lekkage netjes opgelost.
De werknemers van Bouwbedrijf Joziasse zijn altijd vriendelijk, werken hard en leggen goed uit wat waarom ze iets doen.
het werk is goed en snel afgeleverd