Bewoner is al vanaf februari 2017 bezig om de paal van de schutting te laten maken. Heeft al met al dus erg lang geduurd.
Het is werkelijk een ramp om mee te werken. Je krijgt een meneer aan de lijn op de planning waar je voor elk reparatieverzoek minimaal 3 keer moet bellen om er een afspraak in te plannen en dan nog komt er een verkeerde monteur of komt er zelfs helemaal niemand. Wij zijn sinds februari 2017 al aan het opboksen tegen de onprofessionele aanpak van deze boeven. Deze beoordeling is dus niet gebaseerd op een éénmalige samenwerking maar op een totaliteit van minstens 10-20 rampzalige ervaringen.
Bewoner gebeld, de klus is wel goed uitgevoerd. Wel wat onduidelijk heden. Bewoner spreekt niet zo goed Nederlands
18 januari gemaild, nu 26 januari nog geen reactie.
Even voor alle duidelijkheid, de medewerker zelf was een hele prettige man, open, en bereid alles te doen wat voor hem mogelijk was, echter, het bureau achter deze man ben ik rondom deze klus niet zo heel blij mee, planning en communicatie zeer slecht (2x is er iemand spontaan aan de deur gekomen, 3x is mijn afspraak veranderd, en de medewerker die uiteindelijk kwam had geen idee wat ie moest komen doen, plus had veel te weinig tijd, terwijl mij was geloofd dat hij een hele dag ingepland zou worden (omdat we gesproken hadden over dat ik naar mijn werk moest om 12u, en er aangegeven was dat de medewerker dan door kon werken als hij stroom had en water waardoor ik meer als een week met alle spullen uit mijn schuur in huis heb gezeten wat verreweg van prettig was).
De planning is helemaal mis gegaan. Afspraken zijn niet nagekomen of kwamen te vroeg of te laat.
Zoals ik door de persoon aan de telefoon te woord ben gestaan slaat echt de plank finaal mis. Onpersoonlijk en heel neerbuigend. Zelfs een beetje brutaal. Daar zou wat aan gedaan moeten worden. Ook zou het fijn zijn als de gene aan de telefoon zelf mee denkt om een datum in te plannen. Aangezien werkende mensen niet altijd thuis zijn. Heb helaas al meerdere negatieve telefoon gesprekken gehad met dhr captein. Medewerker die het probleem kwam verhelpen was keurig en beleefd
zie ervaring.
altijd vriendelijk, snelle hulp als het echt nodig is , goed overleg over offerte en de mogelijkheid daarbij wat in de einddatum te verschuiven.
Prima organisatie. Werkt zeer klant vriendelijk!
Mijn raam ging niet meer dicht huisneester gebeld. En die kwan direct die kees. Joziasse gebeld ivm een bon voor kees. Kees laten zien hoezo raam niet meer sloot. En nu weet ik het zelf
De reparatie aan ons raam werd vakkundig en snel verricht door een vriendelijke medewerker. Precies voor de storm kwam kon ons raam in de slaapkamer weer dicht!!!
klantvriendelijk,professioneel,snel,
1x gebeld maar bewoner praat slecht Nederlands, daarna nog 3 x gebeld maar er werd niet opgenomen.
ikzit al drie jaar met een lekkage en dat is nog steeds niet opgelost ze hebben wel al wat gedaan en veel foto,s gemaakt maar het blijft lekken drie weken geleden is er weer iemand geweest maar verder hoor ik niets meer jammer maar wie weet komt het ooit nog goed
bewoner heeft nog steeds af en toe last van lekkage bij een bepaalde wind. Zijn we al meerdere keren voor geweest maar tot nu toe nog niet helemaal op kunnen lossen. Weer een nieuwe afspraak gemaakt
Prima bedrijf, echter als er tussenkomst is van Woongoed, dan komen er “haken en ogen”. Hier kan Joziasse niets aan doen.
Keukenkastje beschadigd en de oude keukenkast werd niet opgehaald terwijl dat beloofd was.wij hebben de oude kast zelf afgevoerd.ik ben niet te spreken over de service
Prima services en waar mogelijk snelle en correcte afwikkeling, zowel telefonisch als uitvoerend.
Alles is prima verlopen
het defect is goed verholpen