deze reparatie is wel goed uitgevoerd, moet ook een voldoende zijn.
ben erg tevreden
De reparateur was snel ter plaatsen maar het lampje zat op een zeer moeilijke plaats dus stijger bouwen dat duur dus langer ( te lang).
de 2 5en moeten ook een voldoende zijn! Tis na tevredenheid gegaan.
soepeltjes
ik had 2 reparatieverzoeken gedaan ,maar hij had maar 1 opdracht in zijn bon staan, en zei dat hij dat eigenlijk niet mocht doen maar deze meneer was zo vriendelijk om het wel te doen . het ging om een lamp verwisselen in het portiek. hij had alleen geen lamp bij dus die moest ik van me eigen even pakken.
mevr. had 2 reparatieverzoeken ingediend maar de reparateur had maar 1 reparatie op zijn bon. Wel netjes uitgevoerd.
Erg vriendelijk en vlot geholpen. Aardig personeel
3x gebeld maar geen gehoor.
Bij de afspraak was ik niet aanwezig maar een ander familielid. De reparaties zijn goed uitgevoerd.
Reparatie is prima uitgevoerd
Verkeerd ingevuld, bewoner vond t uitstekend.
Mijn laatste afspraak op 8 februari voor de Naereboutstraat 10 om de goot te repareren die door Dhr. Kappetijn was gemaakt is niemand komen opdagen, en op mijn e-mail wordt vervolgens niet gereageerd. Dit vind ik zeer vervelend aangezien ik er speciaal voor thuis ben gebleven.
Werk is wel uitgevoerd maar daar had de bewoner niets van meegekregen. Graag betere communicatie of de bewoner daar thuis voor had moeten blijven of niet.
De afgelopen weken fantastisch geholpen. Onwijs snel antwoord op mails, maar ook heel snel een oplossing voor eventuele problemen. Kan Joziasse hier zeker een grote pluim voor geven! Zeer prettig contact, maar vooral dat er zo snel actie word genomen is echt fantastisch.
Vriendelijke werknemers en netjes geholpen.
Ik ben netjes te woord gestaan aan de telefoon De meneer die de reparatie kwam doen was vrolijk en vrienelijk heeft heel goed verteld wat hij ging doen en getest of het na de reparatie weer goed werkte
Tot op heden prima ervaring met Joziasse.
De werknemer stond voor ons volledig onverwacht voor de deur. Daar kon hij niets aan doen, vanuit het hoofdkantoor was naar ons niet gecommuniceerd en dat vond ik uiteraard vervelend.
ze stonden onverwachts voor de deur en dat was al de 2de keer. Waren ze niet op voorbereid.. Klus is wel goed/netjes gedaan!
heb geen klachten, vriendelijk personeel, werken netjes