ik had 2 reparaties, waarvan 1 de kitranden op de grond vol met schimmel. meneer heeft de kitranden verwijdert en keurig nieuwe kitranden opgespoten en goed geobserveerd waar allemaal schimmel zat, maar heeft na het verwijderen niet gevraagd of ikzelf of hijzelf heeft niet de schimmel weggenomen die er nog onder zat aan de vloer en tegels en zag ik na het drogen meteen dat er nog zwarte vlekken onder de doorzichtbare kit zitten en dat zal snel weer verder groeien, want schimmel zet snel uit. De kwaliteit is dus niet goed, want nu moet ik weer bellen als er schimmel blijft komen en ik had liever heel lang niet hoeven te bellen voor dit probleem.
meneer wist van niets en mevrouw heb ik 4x gebeld maar geen gehoor.
snel op tijd om de reparatie uit te voeren. keurig afgehandeld.
verkeerd ingevuld moet ook een 9 zijn.
Vriendelijke monteur! Vooral eerlijk en heeft het probleem goed opgelost! Dank hiervoor.
Kompliment voor Erik wittens. Vreemd dat er een metselaar kwam voor het aansluiten van 2rolluiken,wat dus niet lukte,evenals de lichtschakelaar,keuken en woonkamer. Is nog steeds een wand kontakt doos beschadigd, bij het plaatsen van een andere wcd te veel behang weggehaald,doodzonde,had absoluut voorkomen kunnen worden!
na 10 keer bellen geen antwoord zeg dan gelijk dit doen wij niet
raadsel hoe deze klant in klantenvertellen is gekomen!!! Geen huurder van woongoed, woongoed heeft geen woningen in Terhole.
Ondanks dat we op vrijdag middag belde,zijn jullie nog langs gekomen en ons uit de nood geholpen. Hartelijke dank daarvoor Ivo en Arlette Luca. Sportlaan,58.
alleen jammer dat ik niks meer gehoord heb over mijn reparatie dak lekkage. lekkage is zit er nog.
Alles is snel en goed gedaan, we zijn meer dan tervreden.
verkeerd ingevuld, moet ook een 10 zijn.
Aardige mensen staan gelijk voor je klaar
bewoner is niet tevreden met de douchestang die er nieuw is opgezet want die kan niet naar boven of beneden. Die 1 moet een 10 zijn!
Ik ben zeer vriendelijk geholpen en snel.
Telefonisch heel prettig te woord gestaan. Reparatie werd gelijk de volgende dag uitgevoerd.
De klacht werd direct herkend en vervolgens adequaat verholpen.
Bedankt voor de snelle en goede reparatie. Personeel is altijd vriendelijk.
Ten eerste krijg ik geen bevestiging van mijn vraag. Ik hoorde helemaal niets en dus heb ik nogmaals de melding gedaan en toen stond ineens iemand van Joziasse voor de deur. Toen werd aangegeven dat het om een simpele verstopping van de regenpijp zou gaan. (ik twijfelde hieraan). Toenwerd aangegeven dat ik het rioolbedrijf moest bellen, die kwamen snel maar gaf aan dat het meer werk zou kosten. Ik was op dat moment met mijn tuin bezig en daarom kwamen ze het snel oplossen. Ook bij de buren. Dit verliep echt goed. Tijdens die werkzaamheden kwam er nog iemand van Joziasse tot mijn verbazing? Sprake dus van miscommunicatie blijkbaar. Ik vond het dus niet goed verlopen behalve het rioolbedrijf dan.
de afstemming verliep rommelig tis wel goed uitgevoerd.