Ik huur nu een maand een huis van de woningbouwvereniging Middelburg. De uitgevoerde reparatie's zijn snel in behandeling genomen. Het uitgevoerde stucwerk laat wederom los. Hier heb ik nog niet over gebeld. Ik heb een aanvraag vorige week gedaan voor reparatie aan mijn keuken. In het bericht stond dat ik de volgende dag zou worden teruggebeld. Dit is tot op heden nog niet gebeurd.
Nieuwe afspraak voor het stukwerk is gemaakt. Over de keuken heeft de bewoonster nog niets gehoord. Op de site staat dat er binnen 1 dag gereageerd word maar dat is niet gebeurd.
Het telefonisch contact met Bouwbedrijf Joziasse verliep eerder altijd goed. Hoewel ik snap dat ze niet direct happig zijn om monteurs te sturen, bleven ze wel erg lang doorvragen of het wel echt nodig was. We zaten echter met vrieskou al een aantal dagen zonder CV en warm water, wat meer inlevingsvermogen en actie was wel op z'n plaats geweest. Het rapportcijfer van een 3 is ook voor de telefonisten van de Zeeuwse Verwarmingsunie, ze kwamen nog onvriendelijker over. Ook werd ik telkens heen en weer gestuurd tussen de Verwarmingsunie, Joziasse en Elektrotechniek, erg vervelend.
4x gebeld geen gehoor.
Volgen mij is het geen problem .
4x gebeld geen gehoor
Bewoner heeft 2 weken op een onderdeel moeten wachten maar dat moest besteld worden.
mevr is heel erg tevreden.
DE EFFICIENTIE KAN BETER, ER KWAM LATER NOG EEN MONTEUR TOEN DE REPARATIE AL GEDAAN WAS ,DAT KOST GELD! VERDER VIND IK HET EEN PRIMA BEDRIJF!
goed snel niks op aan te merken
Inzake onderhoud verwarming in de woning bij ouderen ondervinden zij onbegrijpelijk veel tegenwerking. Voor het overige is firma Joziasse zeer correct.
gemaild 8-3-2018. antwoord: De reden van mijn klacht is dat jullie, de firma Joziasse, eerst woongoed moet inschakelen i.v.m. vast gevroren leidingen die volgens zeggen, geen tape is aangebracht. Na dit alles heeft genoemde firma alles in het werk gesteld om het te repareren!!!
Zeer vriendelijke man die een oplossing zocht voor mijn probleem. Circa een jaar geleden is er een andere man geweest voor hetzelfde probleem, die vond dat er niks aan gedaan kon worden. (Want.. moeite?) Maar nu is het keurig netjes opgelost. En snel! Top.
moest deuren nakijken volgens medewerker was alles goed is het dus niet .deuren nog steeds dicht duwen en de harde klik kon niet verholpen worden zeer onttevreden
mail gestuurd op 13-3-18
Best
Prima opgelost 😃
Het slot van de deur was de zelfde dag nog gerepareerd
de 1 moet ook een 9 zijn.
reparatie moet nog verder afgemaakt worden. Hier heb ik niets meer over vernomen
mail gestuurd op 13-3-18
Wel snelle service en aardige medewerkers, maar de kwaliteit van reparatie mag wel beter.
schakelaar in keuken werkt niet goed, is al een nieuwe afspraak voor gemaakt. Bewoner had eigelijk graag gezien dat al die kleine dingentjes bij elkaar al voordat ze de sleutels kreeg waren opgelost!