Ze waren stipt op tijd en hebben alle werkzaamheden netjes en snel uitgevoerd. Afspraak maken is telefonisch gedaan en dat ging prima. Je staat best even in de wacht, maar wordt dan wel vriendelijk te woord gestaan. De monteurs zijn netjes en overleggen met je wat er gedaan moet worden.
Mijn toilet lekte en nadat ik bouwbedrijf Joziasse gebeld had was het eigenlijk zo gepiept .. Er kwam een meneer en die dacht in eerste instantie dat hij een verkeerde klep had maar nee hoor .. binnen een uur was het toilet weer oké !
Originele beoordeling
Ik kreeg ene Peter aan mijn deur en ik moest vragen voor 2 klusjes aan mijn ramen en ik heb bijna moeten dreigden om het voor elkaar te krijgen dus wat mij betreft hoeft hij nooit meer te komen want het is nóg niet geregeld ! Een collega kwam net handgrepen voor de keuken en die was dus weer héél aardig want ik kreeg ipv 2 nieuwe handgrepen ( die niet bij de 'oude' handgrepen pasten ) 15 nieuwe zodat het keukenblok er weer héél erg netjes uitziet !
Goed bedrijf.
Lieve man en zeer kundig
vriendelijk, behulpzaam, vakkundig,denken altijd mee voor passende oplossing.
Hij heeft alles heel netjes afgemaakt, kwam zijn afspraak na en was op tijd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken.
Ik heb een goede ervaring!
snel gereageerd en gerepareerd
Goed gedaan mannen!
Joziasse is een uitermate deskundig bedrijf waar Woongoed heel blij mee mag zijn dat er een samenwerkingsverband is.
Goede uitleg top
Zie boven
Prima!!
Hele goeie ervaring desbetreffende meneer die mij hielp de stopcontact te vervangen testen gelijk ook ff mijn gastel en gaf mij de tip een nieuwe gasslang aan te schaffen inv met gaslekage. Top vent.
Vriendelijke dame aan de telefoon. Snel een afspraak. Problemen ook snel verholpen. Vriendelijk medewerker
Mijn ervaring was goed.. Er is gedaan wat er moest.. Vond wel jammer dat het niet anders kon.. Want dat zou te veel kosten dan..
Super werk afgeleverd door Johnny
Prettige en kundige medewerker voor deze kleine klus
woongoed heeft inspectie uitgevoerd , en kwam tot de konklusie dat de douchebak nog niet goed is afgedicht met siliconen
Eerst was het moeilijk de oorzaak van het probleem, de lekkage te vinden. Maar we hadden een duidelijke afspraak gemaakt dus toen het probleem terug kwam is de monteur direct gekomen en is het probleem opgelost, ondanks dat ik pas om 13:30 belde.
Snel geholpen
Goede vakmensen
Snelle (re)actie na schademelding. moest wel even wat besteld worden, maar daarna snel en goed afgehandeld.
Ik heb een heel goede ervaring, de monteur was mooi op tijd, thermostaat kraan in de douche deed het niet meer, er werd gelijk een nieuwe aangesloten. Ging allemaal heel vlot, dus zeer tevreden.