4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een extra verdieping laten bouwen, eerst was er nog de vraag of dit mogelijk was maar bouwman heeft dit goed opgepakt en uitgevogeld. De verbouwing zelf verliep vlot, met behulp van liters koffie en koekjes!

• Verbeterpunten/ suggesties voor de toekomst: Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

klein schuurtje laten plaatsen op ons erf, prima tevreden over het hele proces

• Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Verbeterpunten/ suggesties voor de toekomst: soms waren ze wat moeilijk te bereiken. bleek achteraf om een zieke medewerker te gaan die niet op kon nemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de geplaatste serre - We konden samen met de aannemer de beste indeling plannen en de verbouwing ging vlekkeloos.

• Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Verbeterpunten/ suggesties voor de toekomst: Wel waren de bouwvakkers soms wat luidruchtig zodat thuis werken overdag niet mogelijk was.