goede voorlichting, goede service, klantvriendelijk, neemt indien nodig de tijd voor de client.
perfect geholpen
Prima service. Hebben 2 telefoons verwerkt
Neemt altijd de tijd voor elke klant en regelt alles van A tot Z top winkel!
Zoals vorige keren, ook nu prima geholpen!
Was al eerder bij Optie 1 geweest, en zo goed geholpen. Ben voor een nieuw telefoonabbonement naar Optie 1 gegaan. Geweldig heeft de eigenaar mij geholpen.
Een hele kundige jongeman die graag de tijd voor je neemt. Ik ben bereid om vanuit Leiden naar Hillegom te reizen voor zijn advies!
Goede service en deskundige advies Altijd behulpzaam en zeer tevreden Zou zeker iedereen naar deze winkel toe sturen voor een telefoon en service
prima winkel!
Ik krijg goed uit leg En goed gevoel Ik wil graag altijd bij optie 1 als klant zijn
Kan iedereen aanbevelen om bij Optie1 in Hillegom zijn telefoon aan te schaffen.
Worden hier altijd erg prettig geholpen. Zeker een aanrader!
Ik kom er graag. Als je even iets niet weet dan word het keurig en rustig uitgelegd super fijn. Zeker als je zelf niet zo handig bent.
Ik vind het gewoon een top zaak. Je wordt er altijd keurig geholpen. Ze zijn heel vriendelijk en zeer duidelijk in hun uitleg en als je het niet snapt en je komt tig keer terug voor het zelfde geen punt ze blijven vriendelijk en geduldig.
fijne winkel en een top verkoper en heel behulpzaam.
Prima geholpen alle tijd voor je
Top adres voor hulp en afsluiten van contracten
Geweldig geholpen!
Ik ben netjes en met aandacht geholpen en kreeg een eerlijk advies over de aanschaf van mn telefoon.
het was een jongen uit Leiden, en hij heeft goed geholpen met alles en was erg aardig!
Houttuin 3
2181GH Hillegom