Iedere keer weer uitstekend

Snelle en correcte service

Betrouwbaar en hulpvaardig

Altijd behulpzaam en eerlijk en heeft goede kennis van zaken. Zal adviseren naar wat het beste voor jou is

Service top

Snel geholpen, goed geregelt. Alles klopt

UItstekend

Prima service deskundige medewerker

uitstekend geholpen

Vakkundig en plezierig geholpen

Ik ben zoals altijd zeer tevreden.

Ik ben al jaren klant bij Optie1 en ben altijd zeer tevreden over de dienstverlening. Geen moeite is teveel, er wordt goed geluisterd en goede adviezen gegeven.

Altijd goed geholpen en vriendelijk.

Altijd goede service en wij verwijzen de mensen altijd door naar optie1. Vriendelijke meneer en blijft rustig als er negatieve klant binnen komt die daarna de winkel tevreden verlaat!!

geweldige service

fantastische service en zeer behulpzaam

prima bedrijf

Alles is gericht op de klant en hem zo goed mogelijk helpen.

Goeie service

Goeie service en vriendelijk

heel goed

ik heb er geen woorden voor.

Zoals altijd weer topservice en kennis van zaken.

Denkt mee en zal alles doen om een oplossing re bedenken

Bekwaam personeel die weten waar ze over praten.

Zafer altijd helpt je beste keuzen maken.

Mijn ervaringen Optie1: - altijd vriendelijk - altijd professionele - hij neemt altijd voldoende tijd om alle wensen bespreken - beste service ooit Dank je wel Zafer Jarek , Jola en Nina

Uitstekende service

Geholpen door de eigenaar zelf. Zeer vriendelijke man. Abonnement met telefoon genomen. Hij stelde alles in en ons telefoon was klaar voor gebruik. Ik zou iedereen deze winkel aanraden.

Top service

Telefoon stuk hulp van goede service opgelost

Top service

Prima service!

Zoals altijd goed advies en prima geholpen.

1000% klantvriendelijk

Zafer denkt altijd mee en vooruit. Top!

Klantvriendelijk

Goede en accurate service

Nice and quick service.

Geweldig, goed geholpen. Ik ben erg blij mee.

Als altijd zeer goed.

Wordt altijd goed geholpen