Niet klant vriendelijk, laat schade achter na werkzaamheden, wel goed vakkundig schilderwerk

Bij het schilderen van mijn buitenwerk werd mijn dorpel vervangen. Zonder te melden werd mijn hordeur uit elkaar gehaald. Na lang ziekbed had ik pas veel later ontdekt dat mijn hordeur niet meer te gebruiken was. Heb dit bij de woondienst aangemeld deze laat mij bij van de velde melden. Werd door een van hen na gekeken. Zou terug gebeld worden niet gedaan. Bij mijn navraag kortaf zonder enig uitleg mij weer terug bij de gemeente gestuurd. Zeer slechte communicatie en niet klant vriendelijk. Aanbeveling voor schilderen "JA"communicatie "NEE"

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leon is een prettige persoon met respect voor onze wensen (netheid, rust dwz geen radio). Was steeds stipt op tijd, werkte keurig. Dank!

• Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het duurde even voor de afspraak was gemaakt maar mooi op tijd klaar voor de winter.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Topkwaliteit verf voor lange bescherming

Komen de afspraken na.

• Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Waarom heeft u voor een Sikkens Quality Painter gekozen? Hadden al kontakt met hun

Transportstraat 27

2861 DX Bergambacht