4 sterren: goede service, goed behandeld

banden wissel en nieuwe accu geplaatst

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom er eigenlijk al jaren en het is echt altijd top en zeer goed!! Ik kan het iedereen aanbevelen daar heen te gaan!! Personeel is vriendelijk en bij het uitzoeken van de velgen en banden krijg je goed advies!! Gr Erik

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede dag, Mijn ervaring is dat de aangeven wachttijd van 30 min. altijd wordt overschreden. Zeker 45 min. tot 1 uur. Ook als je de winterbanden in juni omzet naar zomerbanden heb ik 1 uur en 15 min. moeten wachten! Erg jammer en vervelend. Met vriendelijke groet, Aannemersbedrijf Kemperman BV Farry Kemperman

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben al jaren klant. Eenmalig een ernstige fout gemaakt door een monteur, uiteindelijk wel netjes opgelost. Ben dan ook klant gebleven. De koffie mag wat sterker!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en goede service en een goede prijs

De Smidse 1 3

6931 KJ Westervoort

Over Van Essen Banden

Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!