5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom al vele jaren bij deze garage. Voor totale onderhoud en ook winter/zomer banden. Ook mijn echtgenoot. Ze zijn heel behulpzaam en dien hun best om de klant tevreden te houden. Wel groot dat heeft zo zijn nadelen maar ze proberen het niet onpersoonlijk te laten zijn. Prijs , niet te duur kortom ik blijf vaste klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service met meer dan lieve mensen! Een prachtig team!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden. Kan inloggen voor de winterbanden/zomerbanden wissel. Maar ook als ik tussendoor kom altijd wordt er een oplossing gezocht of ook duidelijk gezegd dat het nu even niet kan, Krijg ook een goed advies en het geeft mij vertrouwen en zekerheid op de weg met mijn auto. Een heel klein puntje, in de drukke periode kan je wel eens tegen een licht geïrriteerde monteur oplopen. Maar dat begrijp ik dan ook wel mar het gaat nooit ten koste van de service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed geholpen en perfecte service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

liefde voor het vak springt eruit. Er wordt goed meegedacht en met liefde en aandacht gewerkt. Geen half werk maar doorgaan "tot het gaatje". Ik ben al jaren klant en altijd toch weer verrast door nét dat beetje meer aandacht dan je verwacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren klant en zeer tevreden.2x per jaar bandenwissel, aankoop nieuwe banden en recent ook een draagarm laten vervangen. Nooit vervelende onverwachte kosten, afspraken worden goed nagekomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het geheel, vanaf binnenkomst tot aan vertrek was fantastisch. De benadering door het personeel omtrent aanbevelingen over de toestand van de banden en aankoop nieuwe ---> perfect. Ik ga met plezier iedere keer weer naar van Essen voor een bandenwissel omdat ik weet dat ik met respect wordt behandeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn zoon was laaiend enthousiast over mensen en bedrijf. Mag ik het e-mailadres van Kevin? Bij voorbaat dank. Groeten aan jullie allen. Brún

• Aanbod N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend gerenommeerd bedrijf met voortreffelijke service en snelle deskundige montage. Ik heb nu zo'n 20 jaar ervaring met van Essen banden en daar alleen maar zeer goede ervaringen mee. Ook over de prijs/kwaliteitsverhouding valt niets te klagen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima gedaan allemaal. Alleen maar positief.

• Aanbod N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het aan de balie 'bestellen' van de 2 stuks caravanbanden vertoonde de slanke jongedame geen geconcentreerde houding. Bij het aanstippen door mij van de gewenste belastingsklasse, gaf ze geen reactie. Welke merkband er uit de selectie kwam en mij dus aangeboden werd, werd niet verteld. Zelfs de prijs die het zou gaan worden, ontbrak in haar communicatie. Eerder had ik al via telefoon, een prijs ad. 57,--/band te horen gekregen, dus ik maakte er geen punt van. Resultaat: Toen ik de garagechef bij de koffie automaat nog, wellicht ten overvloede, attendeerde op de ALU velg in relatie tot de bandbreedte, vroeg hij naar de massa van de caravan en stelde op basis van mijn antwoord direct (uit zijn hoofd) "dan liggen er verkeerde banden bij de caravan". Hij heeft de bandselectie opnieuw gedaan samen met de bewuste dame erbij. We kregen een nog smallere band. De totaalprijs bleek 133,--, oke voor mij, maar eerder, bij de bestelling een heldere samenvatting van wat de banden levering zal betreffen, lijkt me geen overbodige actie. Dan had ik sowieso al kunnen reageren. Deze ervaring heb ik direct al aan de garagechef doorgegeven. Een verkeerde belasingklasse kan immers tot een ongeluk leiden. Hopelijk helpt het hanteren/repeteren met een checklist "wat met de klant te communiceren" per producttype én natuurlijk moet men zijn werk leuk vinden. Succes verder met jullie mooie bedrijf, ik kom er graag. mvrgr Bart

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Afsprakensysteem werkt totaal niet. 1 uur wachten met afspraak is blijkbaar normaal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact en goede service.

Snel,vakkundig,vriendelijk en betaalbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt snel en goed geholpen met duidelijke antwoorden. Op korte termijn kan je afspraken maken voor werkzaamheden aan je auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Topbedrijf👍 uitstekendde swrvice, deskundig en klantvriendelijk. Mijn tip aan jullie zou zijn: probeer de wachttijd aan de telefoon te vermindeten. Dan worden jullie nig beter dan jullie nu al zijn. Succes!

4 sterren: goede service, goed behandeld

banden wissel en nieuwe accu geplaatst

De Smidse 1 3

6931 KJ Westervoort

Over Van Essen Banden

Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!