vlotte afhandeling op afgesproken tijdstip; mogelijkheid tot contact met de betrokken monteur stel ik erg op prijs
vriendelijk, maar lange wachttijden aan de telefoon. terugbellen soms wel soms niet. wachten op ander persoon dit kan verbeteren. weten wel waarover ze praten kennis van zaken.
kom hier minstens 2x per jaar want onze reservebanden staan daar in het bandenhotel opgeslagen gedurende zomer- en winterdagen een uurtje wachten, koffie erbij rijden we weer een seizoen tevreden en blij.
prima srevice, zeer vriendelijke deskundige, behulpzame medewerk(st)ers
Prijzen zijn doorgaans alleen ter plekke op te vragen, geldt tevens voor het aanbod. Is een manier van verkopen, maar geeft niet altijd de overtuiging of de aankoop de juiste was voor mij als klant. Verder wel oke. Nog even, ondanks het vooraf inplannen loopt het altijd fors uit. Misschien eens de wielen op tijd klaar zetten?
De mensen denken mee en adviseren uitstekend. Het bedrijf is soepel.
Goede service, nette medewerkers en flexibel. De opslag/wisseling van de (zomer/winter) banden is de laatste jaren wel sterk in prijs gestegen
Al jaren klant bij Van Essen en nog nooit teleurgesteld. Fijn dat je ook 's avonds terecht kunt. Als je om advies vraagt, krijg je dat ook en deskundig, ook als het betekent dat je voorlopig geen aankoop hoeft te doen, omdat b.v. je banden toch nog wel een seizoen meekunnen. En dan de handige bandenopslag voor de zomer/winterwisseling. Prima bedrijf, wij blijven klant.
Helaas ging er wat mis met de bestelling/ levering van de band. Verdere service is uitstekend. Vooral dat mijn zoon mocht helpen en dat het zo goed werd uitgelegd waarom wat moest gebeuren. Voor hem is naar van Essen gaan een feest.
Op alle punten scoort Van Essen een ruime voldoende.
Altijd snel en op tijd, makkelijk online systeem vwb de bandenwissel, marktconforme prijzen, deskundig en vriendelijk personeel. Kortom: complimenten!
Handige website, mail.met uitnodiging voor bandenwisael, goed advies, snelle en prettige sercice.
Prima bedrijf, goed assortiment, vriendelijk personeel, leenfiets om boodschappen te kunnen doen tijdens het wachten.
Slecht bereikbaar telefonisch.... altijd in gesprek. Jeugdige monteurs wie veel oog hebben voor andere dingen als de banden.
Prima service, goed geholpen. Vriendelijke medewerkster achter de balie.
Een aantal jaren geleden velgen en banden gekocht met de mededeling dat er bouten bij gekocht moest worden tot mijn verbazing werd er bij de laatste banden wisseling mij verteld dat de bouten niet meer nodig was vreemd.
Verstand van zaken, deskundig, mooie prijs. Kortom TOP!
Fijne mensen goeie prijs(bespreekbaar) Vaklui.
Makkelijk afspraak maken; prima wachtruimte met gratis koffie en Wifi zodat je de wachttijd aangenaam door kan komen.
Prima service, zeer goede deskundigheid.
De ervaring is in alle opzichten goed. Goed advies, lage prijzen en deskundige montage. Een licht minpuntje is dat de tijden ondanks de reservering niet altijd aangehouden worden
Goede service en planning bandenwissel.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!