dik oké
Positieve punten uit eigen ervaring: * vriendelijke benadering * groot aanbod van velgen/banden tegen een concurerende prijs t.o.v. andere banden firma's * Uitstekende inzet om een wens van een klant te realiseren.
zie mijn bericht van 5 april jl waarop u het niet nodig vond te reageren: Tav Dick Gisteravond in Duitsland kwam ik langs de weg te staan in Duitsland wegens een toenemend gerammel vóór in de auto. Op advies van Merc Benz helpdienst werd de auto weggesleept. Bij inspectie in de garage bleek het wiel links voor los te zitten. Blijkbaar was bij het wisselen van de banden op 27/4 vergeten één wiel vast te zetten. Sindsdien heb ik nauwelijks gereden. Gisteren een kleine 1000 km. Ik ben me rot geschrokken, A door het feit zelve maar ook B door de onzorgvuldigheid waarmee ik kennelijk door v Essen ben behandeld. Afgezien van de directe schade ten gevolge van het feit dat ik 4 uur langer onderweg was, had mijn vrouw nu weduwe kunnen zijn. Mij lijkt dat volgende acties gewenst zijn: 1 de betrokken monteur aanspreken 2 inbouwen van kwaliteitsborging in het bedrijf, bijvoorbeeld doordat een collega altijd het werk van zijn collega controleert en 3 genoegdoening. Dit kan doordat ik een factuur stuur van 4 uur a 250€ welke door jullie per omgaande wordt betaald maar ik neem ook genoegen met een voucher voor een nieuwe set banden zodra dat aan de orde is. Verneem graag.
Altijd vakkundig en zeer vriendelijk service. Zoeken de juiste oplossingen met de klant zodat deze tevreden zijn. Aan te raden bij andere klanten.
Deskundig bedrijf met goede aanbiedingen en service
Van Essen Banden kenmerkt zich door snelle service, grote capaciteit (waardoor je niet maanden vooruit hoeft te plannen), en korte wachttijden.
Online inplannen werkt uitstekend en op de ingeplande tijd worden de banden gewisseld. In de wachttijd mogelijkheid tot het drinken van een gratis kop koffie en lectuur is aanwezig! Bij het uitzoeken van banden deskundig advise!
Medewerkers zijn servicebewust en denken vooral in oplossingen
geen
Snelle en fijne service en koffie om de hoek.
Kom hier al zo lang ik auto rij (40 jaar) en altijd correct, deskundig en zeker niet duur. Perfect!
Ervaring!? Meer dan veertig jaar zaken met elkaar doen, zegt toch genoeg. Nieuw Emailadres: [email protected]
Aandacht en service.
Wij zijn zeer tevreden over de wisseling van banden en de te maken afspraak hierover! ons nieuwe mailadres: [email protected]
Onderling kantoor en werkplaats personeel word wel eens de formulering niet goed op papier gezet, laats had ik nieuwe banden genomen kom in de werkplaats ga kijken was die de winterbanden aan het verwijder van velg en nieuwe banden er op Fout heb ik hem gezegd de sterwielen liggen in de opslag stond niet op het opdrachten formulier dus moest die de banden weer verwijderen en de goede er op leggen .Jammer Foutje Bedankt.
Juist door het toezicht en aan wijzingen van de bedrijfs leiding aan het personeel wat te doen hoe en waar en dit terugkoppelt naar de wachtende klant loopt het perfect
Altijd correct , keurig behandeld, Super
tja, wat zal ik zeggen... het loopt daar op wieletjes, he
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!