Nooit een probleem gehad en altijd heel correct behandeld.
Ik ben reeds veertig jaar klant en kende vader Van Essen ook, die toevallig ook in hotel Waikiki oo Gran Canaria toen we daar op huwelijksreis waren. Hij zou zeker apetrots zijn als hij zou kunnen zien hoe zijn zonen zijn bedrijf hebben overgenomen en verder opgebouwd hebben tot dit mooie bedrijf wat het nu in. Altijd wordt ik vriendelijk en goed geholpen, zowel aan de balie als in de werkplaats.
Verbeterpunt is dat de banden van AtmR collega's nog al eens worden omgewisseld in jullie hotel.
Vakkundig en vriendelijk bedrijf. Prima prijs voor nieuwe banden en de opslag daarvan!
Altijd directe hulp, advies, aandacht etc.
Vriendelijk personeel, snel en vakkundig geholpen en een nette en plezierige werkplaats en showroom
een zeer goed bedrijf
Goed en prettig
Prima informatie over te verrichten werkzaamheden, erg klantvriendelijk. Aanrader.
Wordt altijd netjes en op tijd geholpen
Korte wachttijden en deskundig personeel.
Het is een nadeel dat je altijd zo lang moet wachten, ook als je tijd gereserveerd hebt
Wordt altijd goed geholpen.
Ik kom al meer dan 20 jaar bij van Essen en ben altijd naar meer dan behoren behandeld. Ik heb geen tienen gegeven omdat er altijd een prikkel moet blijven.
inmiddels 2 x gebruik gemaakt van het banden hotel, zomer winterwissel enz. Ben uitermate tevreden over dit zeer goede deskundige bedrijf. Service top ! Ben een enkele x voorheen bij Kwikfit Snelliusweg geweest omdat mijn werk POl. GLD midden daar tegenover zat. Maar de laatste jaren is het daar een ramp kwa service , vreemde plotseling lekke banden enz enz , Ook had ik voorm ijn 2 de auto een afspraak keuring werd op het laatste moment afgebeld omdat men 3 weken geen keurmeester had. Dus kortom ik ben nu vast klant bij van Essen ben uitermate tevreden.
Prima service, elke keer weer vlotte bandenwissels.
Tot nu toe ben ik altijd prima geholpen.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!