Ik kom er graag, prettig in de omgang, prima service,nette prijs, snel geholpen.
altijd prima geholpen
Altijd netjes en professioneel geholpen en goede service.
keurig net bedrijf waarbij de service hoog in het vaandel staat. mensen weten waarover ze praten.
Graag op moment van demonteren v banden (opslag), graag controleren op scheuren en slijtage. Dan sta je na 6 mnd niet voor een voldongen fijt om a la minuut een beslissing te hoeven nemen. Zou eerst graag verdiepen in voor/nadelen
goed bedrijf
makkelijk afspraak maken via computer om banden te wisselen
banden vernieuwd op caravan met Westfalia onderstel en mover op aangepaste constructie waardoor een krik plaatsen complex is. goed en slim opgelost en tevens in dezelfde tijd een niet voorradige lamp voor de auto besteld en geplaatst.
Worden altijd correct en op tijd geholpen, je kan zelf een afspraak inplannen in het systeem voor de banden wissel. En de prijzen voor nieuwe banden en velgen zijn altijd scherp geprijsd.
Plezierig. Transparant. Fijn dat je thee kan drinken tijdens het wachten
Vriendelijkheid en goede monteurs !
De wacht tijden lopen nog wel eens uit. Heb een keer een kleine beurt laten geven,maar na een aantal weken moest ik koelvloeistof zelf bij vullen. Klein foutje! Maar verder ben ik heel tevreden,klantvriendelijk en behulpzaam.
Een geoliede Machine
Gewoon een perfect bedrijf voor je auto/motorbanden/tuin
Ik word altijd supergoed geholpen bij v essen door zowel telefonistes als mensen in de werkplaats. Erg klantvriendelijke sfeer! Voor banden en onderhoudsbeurten al jaren tevreden klant.
Word snel geholpen en zonder commentáar met goed advies
We zijn zeer tevreden, goede service, goede kwaliteit. Verder goede wifi en lekkere chocomel tijdens het wachten.
Duidelijke communicatie en een mooi systeem om een bandenwissel vroegtijdig in te plannen. Tot nu toe afspraken na gekomen en denken mee in goede en haalbare oplossingen.
Betrouwbare zaak goede service vriendelijk personeel. Kom er al jaren
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!