Vlotte afhandeling en zeer vriendelijk personeel
Altijd goede service en scherpe prijzen
Top. Ga zo door
Goed georganiseerd bedrijf qua planning en stiptheid, service gericht (omdat steekproef bij de APK kreeg ik een leenauto) en duidelijke toelichting op alles. Prima!
Zeer goed, misschien iets meer klantvriendlijkheid aan de bali, in de werkplaats was wel heel goed
Ik kom er al jaren.......zegt genoeg volgens mij!!
2,5 uur voor een bandenwissel vind ik veel te lang, ik ben in het verleden bij concullega's in een half uur geholpen.
Prima bedrijf!
Alles is erg goed geregeld. Vriendelijke en vakkundige medewerkers.
verder niets aan toe te voegen gewoon tevreden over de dienstverlening door van Essen, ga zo door zou ik zeggen, mvrgr, jan
Aanbod. Zal goed zijj, maar geen zicht op. Dat inplannen heel fijn zo, maar merk dat ik meestal toch wel een uurtje zit
Ik ben van mijn vorige banden leverancier uit Dieren naar van Essen gegaan. Ik vind het jammer dat de communicatie en vriendelijkheid aan de balie slecht is. Het is chaotisch sommige medewerkers zeggen helemaal niets en zitten alleen achter de pc en letten niet op de klanten. Ik denk dat op dit punt nog wel iets te verbeteren valt.
Een dag na de bandenwissel gaf de auto een foutmelding over bandendruk aan. Meteen na het weekend langs gegaan. Keurig snel en vakkundig geholpen.
Allemaal prima! Alleen de mail over deze beoordeling: actie loopt van juli 2017 tot 1 oktober 2017? 😂
Beste Anita, Dank voor jouw reactie. In ons enthousiasme hebben we vergeten de tekst aan te passen. Van 27-10-2018 tot 01-02-2019 maakt elke leuke beoordeling kans op een Goodyear BBQ.
Een bandewissel naar winterbanden van 5 kwartier is wel erg lang.
Laatste keer bandenwissel duurde 1,5 uur. Vond ik lang duren
Wijziging van afspraak was niet goed doorgevoerd. Wachttijd was iets langer dan verwacht. Wachtruimte en voorzieningen zijn prima.
Altijd vriendelijk geholpen ,nemen de tijd en zoeken zonodig naar oplossingen !
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!