Ben zeer tevreden.
Van Essen is gewoon een prima bedrijf, met vakkundig en klantgericht personeel
Wim Dahles is gewoon de allerbeste
prima afspraak gemaakt en goed uitgevoerd
Snel en flexibel
Snel, goede service
Goede communicatie v.w.b reminder wisselen winter/zomerbanden en vice versa. Gemakkelijke manier van inplannen en snelle service. Schappelijke prijs voor deze wissel en dito opslag. Prijzen van banden en (sier)velgen zijn zeer aantrekkelijk en betaalbaar!!
Snel, goed proces! Vriendelijk
Prima ontvangst. Razendsnelle afhandeling en billijke prijs!
Kom hier al jaren , en altijd netjes en correct geholpen
Heel goed
Goede afhandeling halfjaarlijkse bandenwissel. Onlangs keurig geattendeerd op iets scherps in een van de zomerbanden dat niet gerepareerd kan worden. Weet dus al vast dat die komend voorjaar vervangen moet worden.
Prijs is goed vakbekwaamheid perfect Services goed en zeer bekend in de regio Afspraak is afspraak.meerdere keren wat laten doen daar van banden tot apk met beurt
Altijd netjes behandeld,vriendelijk en lekker vlot.Goede keuze in velgen en banden.leuke sfeer het is voor mij een uitje met een lekker bakkie koffie.
Een prettige service: herinnering voor wisselen van de banden. Dan kun je ook direct zelf een afspraak maken. Heerlijk geen wachttijden en de banden liggen al klaar.... soms zelfs te snel want de koffie is heerlijk!
wel of geen afspraak om banden te wisselen mijn ervaring is erg lang wachten, wachten, wachten
Al meer dan 30 jaar met de hele familie klant. Heeft dit nog verdere toelichting nodig ?
Dit s de 1e keer dat we op winterbanden van Van Essen gaan rijden maar de klantvriendelijkheid tijdens de onderhandelingen waren prima!
Je wordt goed geholpen. Duidelijk geen poespas
Snel en vakkundig
Prima geholpen Atijd al
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!