Gedurende 50 jaar klant, al die tijd zeer naar tevredenheid.
efficiënt met telefonische afspraak, snelle montage en goede kwaliteit
Vlot geholpen
Zeer goede en snelle service vriendelijk personeel en een goede prijs
Met de banden die ik wilde hebben waren zij de goedkoopste en het klantvriendelijkste. Zowel telefonisch als pet e-mail goed geholpen
Super snelle service ervaren
Mijn uitlaat was defect en ondanks dat het zaterdag was alle mogelijke moeite gedaan om een andere te vinden omdat hij binnen het bedrijf niet op voorraad was.
Top bedrijf. Echt een aanrader!!!
Bij van Essen 2 nieuwe banden gekocht, samen 352 euro. Kijk daarna op internet 4 de zelfde banden, inclusief montage 500 euro. Wel een aanbieding hoor. Dus zal ik volgende keer beter opletten.
Gewoon goed
Prettig klantvriendelijk en nemen de tijd voor je als je vragen heb rafelen het niet af
Net even extra aandacht voor details tijdens de reparatie.
Goed en snel geholpen Vriendelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Van Essen is altijd de goedkoopste. Je kan er altijd langs zonder afspraak. Ze zijn heel servicegericht, vriendelijk en kundig. Verder hebben ze een enorme keus. “Van Essen onbetwist de bandenspecialist”
Auto kapot snelle diagnose met een concurrerende prijsopgaaf en afspraak voor reparatie op korte termijn.
Probleempje met balanceren, maar gelukkig werd alles uit de kast gehaald om het op te lossen.
Mijn ervaring was al goed maar is nog beter geworden na een door jullie perfect opgeloste situatie. Top van Essen.
Nette behandeling, auto op afgesproken tijd klaar. Leen wagen mee wat heel fijn was alleen jammer dat de eerste zonder benzine stond en toen ik een andere mee kreeg deze ook zonder benzine stond. Eerst maar getankt anders kwam ik niet thuis.
Wij komen al jarenlang bij van essen banden voor het onderhoud aan onze auto’s. Eerlijkheid, nette prijzen en zeer vriendelijke monteurs. Tevens altijd een duidelijke prijsindicatie zodat je weet waar je aan toe bent. Ook kan je wachten op een apk keuring, erg fijn!
Ik weet niet beter als dat ik hier mijn nieuwe banden bestel. Uiteraard check ik internet altijd voor de prijzen maar ze zijn altijd scherp. Ook gewoon vertrouwen in de klant.
Goed en snel geholpen zeker van af nu mijn vaste auto reparatie zaak!!
Word al jaren, altijd direct en super geholpen met banden tuin en onderhoud van auto
1 dag voor mijn vertrek naar Oostenrijk bleek dat mijn achter wiellager aan vervanging toe was. Zaterdag morgen had van Essen nog nieuwe winterbanden gemonteerd, maar een nieuw wiellager was ook noodzakelijk. Op zaterdag middag heeft men dit voor mij nog gedaan. De monteur heeft tot 17.00 uur doorgewerkt, zodat ik toch de volgende dag veilig op reis kon. Super service mannen, mijn hartelijke dank !!!
Topbedrijf. Al diverse keren op een sympathieke en snelle manier geholpen.
Vriendelijke mensen bij receptie met goed advies .
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!