Fijn personeel
Keurig en snel geholpen
Kom er al meer dan 30 jr correcte prijzen goede service en net dat stapje meer dan bij een ander !
Vriendelijk personeel. Goede service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zoals ik al zei; als ik naar een ander ga kan dat alleen maar tegenvallen.
achterstuk van uitlaat was kapot. Helaas niet op voorraad, maar toch binnen 3 kwartier een geregeld, Snel gemonteerd!! Top gedaan
Geen
Een afspraak maken online is heel eenvoudig en snel. Er wordt precies op tijd gewerkt en het resultaat is top.
Ik kreeg een klapband op de dijk, en na het verwisselen voor een thuiskomertje, het was al na zessen maar bij Van Essen direct en goed geholpen!
Dankzij Van Essen Banden Service kon ik snel geholpen worden om een probleem op te lossen. omdat ik de komende maandag naar Frankrijk moest met deze auto wisten ze op zaterdag nog tussendoor ruimte te maken om aan mijn auto te werken en een wiellager te vervangen, ze begrepen mijn probleem en ieder moment dat er een paar minuten tijd was werd eraan mijn auto gewerkt. Aan het eind van de dag was het lager vervangen en waren de banden uitgelijnd. een dergelijke service is uiterst zeldzaam en ondanks dat het een groot bedrijf is geworden heeft het nog dezelfde klantvriendelijkheid als bij mijn eerste bezoek in 1988.
Reserveband nodig. Ipv alleen een nieuwe aan te bieden ook een alternatief (tweedehands) aangeboden. Stond direct de volgende dag klaar. Helemaal top. Aanrader.
Prima service en klantgerichtheid staat voorop
Snelle service als je iets hebt met de banden.
Goede kwaliteit behulpzaam en vriendelijk!!! Alsnog bedankt allemaal.
Snel en deskundig geholpen, Ook in deze Corona tijd blijven de mensen van van Essen op hun post, met goede afspraken over en weer is er nog veel mogelijk.
Altijd snel en correct geholpen. Niet meer doen dan nodig.
Ik zag plotseling dat ik een zachte band had op zaterdag. Ik ben naar van Essen gereden maar waren eigenlijk al gesloten. Toch werd ik geholpen om de band weer opdruk te brengen. Top toch na sluitingstijd en gratis geholpen. Als er iets met de banden ga ik altijd naar v Essen ook al op de oude locatie.
We liepen naar binnen voor een nieuwe achterband en konden gelijk geholpen worden,prima service
Een jonge APK-keurmeester die met veel enthousiasme en kennis mijn oldtimer keurde.
Snelle en vakkundige service
Ben goed geholpen ,mensen geven rustig antwoord op je vragen. Mijn auto weer prima in orde.
goed er zullen altijd verbeteringen kunnen maar kunt niet ieder naar hun zin doen
Kundige werknemers
Goede service en ruime openingstijden
Ik word altijd vriendelijk geholpen. Afspraak snel gemaakt. Prijs vriendelijk in vergelijking met andere garages. Kortom: tevreden klant.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!