Ik kom al jaren bij van Essen, omdat ik altijd goed geholpen wordt, met een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Het personeel is behulpzaam en geeft adequaat uitleg.
Ik ben ontzettend goed geholpen. Ik vond het personeel zeer vakkundig. Mijn complimenten
Belde 's morgens op en kon direct komen, snel geregeld. Dick bedankt.
Ik ben zoals altijd zeer goed geholpen en ik zou iedereen dit bedrijf aan willen bevelen
Ik had een lekke band en toen ik bij van Essen kwam ben ik meteen geholpen en zeer snel was het klaar.
Zoals al jaren is en blijft het bij van Essen goed vertoeven. Je hoeft niet lang te wachten. Er is voldoende zit/wachtruimte waar je kunt genieten van een beker koffie, thee of chocola.
Goede en vriendelijke, snelle service.
Snel en correct voor een nette prijs.
Altijd welkom, altijd tijd voor je wordt en altijd supersnel en vakkundig geholpen!
Als wij ze bellen gaan ze altijd op weg
Correct bedrijf. Nette medewerkers. Mis een procedure betreffende inleveren , uitleveren contactsleutel. Klanten in de werkplaats zou ik als bedrijf strikt verbieden. Baliemedewerkers aan de andere kant v d balie plaatsen ( bij koffie hoek)
Moest 4 banden vernieuwen, offerte via de website aangevraagd, gelijk antwoord en offerte, was aanzienlijk goedkoper dan mijn eigen garage. Denk dat ik nog geen uurtje daar gezeten heb. Lekkere koffie. Renault Modus
Super snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.
vlotte en gemoedelijke aanname aan de balie . ( Duyts ) monteur vakbekwaam , zorgvuldig en attent
Goede en snelle service en een prima prijs-kwaliteit verhouding.
Prima advies, mensen die weten waar ze over praten. Kom zeker terug
Een team met vakmanschap dat goed weet waar ze mee bezig zijn. Dat wekt veel vertrouwen bij mij als klant.
Top service klant vriendelijk en snelle service zowel als Bali en werkvloer dikke aanrader
Ongeveer direct geholpen ( lekke band ) en ook snel weer klaar.
Voor mij hoeft er niets te veranderen Personeel vriendelijk Snel geholpen Koffie goed Geen probleem om uit nieuwsgierigheid mee te kijken zoals bij de meeste garage's
Ik kom al 40 jaar bij van Essen. Gewoon top bedrijf met goede service. Altijd vriendelijk personeel en niets is te veel. Prijzen zijn laag en je wordt er altijd snel geholpen. Van tevoren weet je wat de prijs is. Dat geldt niet alleen voor autobanden maar ook voor de rest zoals uitlaten en ook al je bestratingswerk in de tuin. Fijn bedrijf en hoop er nog vele jaren te komen.
Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij Van Essen. En altijd goed geholpen, goede prijs en altijd behulpzaam bij de niet standaard problemen. Ik heb zelf een paar oldtimers en ook het speuren naar banden voor deze auto's kan ik gerust aan Van Essen overlaten!
Winterbanden uit logeren in sterrenhotel. Elk najaar en voorjaar maken wij gebruik van de opslag en wisseling van onze winterbanden bij van Essen. We kunnen er op wachten onder het genot van een kopje koffie en alles wordt geregeld, incl. naar binnen en weer naar buiten rijden. We hopen er nog jaren gebruik van te kunnen maken.
Mijn auto moest voor de APK. Heb erop gewacht . .na ca 45 minuten kon ik mijn auto zonder gebreken weer meenemen. Top👍
kom er al jaren en je wordt altijd goed geholpen.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!