Bij van Essen krijg je altijd een vakkundig advies en doen ze er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
Snelle en goede service. Goede adviezen.Korte wachttijd in leuke en gezellige ruimte
Had binnen een half uur de offerte per mail binnen en kon direct langs komen.
Zaterdag middag 14:30 uur een lekke band,kon meteen komen en werd super geholpen.
In de ochtend een afspraak gemaakt en kon nog dezelfde dag worden geholpen met het wisselen van de winterwielen van mijn bedrijfswagen. Paste heel goed in mijn werkplanning.
Auto weggebracht voor grote beurt, vriendelijke medewerkers, auto vakkundig gerepareerd. Ook scooterband laten verwisselen, snel besteld en netjes weer afgeleverd.
Goede informatie en top team Goede service.
Snel en goed geholpen. Altijd goede kwaliteit en vriendelijke hulp.
Ik kom er al een paar jaar. Altijd deskundig advies, snelle service, vriendelijk personeel, lekkere koffie, en goeie prijzen. Niet afhankelijk van door wie ik geholpen wordt. Ondertussen komen onze kinderen ook hierdoor bij jullie met hun auto. En dat is niet voor niets. Met vriendelijke groet. Marije Matser
Prima in orde alles
Ongeveer 25 jaar klant met Dé auto maar ook voor stenen en tegels altijd eerlijk geholpen . Een keer is het misgegaan maar naar tevredenheid opgelost. Ga zo Door met deze service.
Toen ik de werkplaats in kwam, werd ik direct aangesproken en wegwijs gemaakt. Duidelijk gevraagd naar wat ik wilde en meegedacht. Gewacht onder het genot van een lekker kopje koffie en er is voldoende te beleven en te zien. Dank je wel en tot een volgende keer!
Betrof bandenwissel (winter naar zomer). Afspraak om 15:00. Precies op tijd geholpen. Ik was zo weer weg. Bandenhotel van Van Essen werkt goed.
Makkelijk via de app in te plannen, kan snel terecht voor de banden wissel.
Bij v Essen wordt je zonder gezeur en al te teveel gepraat geholpen. Lekker informeel dus. Er wordt niet moeilijk gedaan en de service is gebaseerd op vertrouwen, tegen een eerlijke prijs over t algemeen. Bij grote reparaties vaste prijs vooraf. Dat is fijn voor de consument. Opm: kritische mensen met moeilijke vragen/wensen raad ik door te rijden maar de dealer. Communicatie kan/mag beter!!! Soms onduidelijkheid door te snel tot reparatie overgaan. Meer overleg met klant.
Zelfs tijdens de covid-19 periode erg fijn geholpen.
Alles naar wens verlopen en super snelle service
Erg prettige ervaring bij een mooi bedrijf. Zeker een aanrader en dit verspreid zich door mond-op-mond reclame.
Makkelijk een afspraak te maken. Functionele kantine Prima werk. Aardige monteurs
Zowel bij aankoop in het verleden als het jaarlijks wisselen van de wielen is de service altijd naar wens. Men denkt met je mee en geeft advies bij een eventuele aankoop, je wordt vriendelijk behandeld, er is genoeg ruimte voor vragen en uiteraard een bakje koffie aanwezig. Zelfs in deze bizarre Corona tijd wordt zowel met klant als met het personeel goed rekening gehouden. Top!
ook in coronatijd goede
Kan altijd snel terecht. Vriendelijk personeel. Goed te woord gestaan. Tevreden klant
Klantvriendelijk en vakbekwaam!
Snel afspraak kunnen maken, vervolgens heel goed en in afstemming geholpen bij het verwisselen van winter- naar zomerbanden. Super gedaan.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!