Van Essen is er niet alleen voor banden en velgen. Ook voor betonwaren, zand en grint kunt u bij Van Essen terecht voor degelijke prijzen, service en kwaliteit.
Ik ben al ca.50 jaar klant bij Van Essen en dat tot volle tevredenheid.
Makkelijk afspraak maken online! Oprijd de brug op! Professioneel team
4 nieuwe banden nodig en uitlijnen bleek dat er een actie was gebruik van gemaakt alles netjes verlopen en vlot klaar
Direct geholpen, goede prijs-kwaliteit verhouding en erg vriendelijk personeel
Snel een afspraak, snel geholpen en weer op weg
goede service ,vriendelijk personeel Je wordt snel geholpen En ze komen afspraken na en voor een mooie prijs Zeker een aanrader.
Vakkundig geholpen
Ik ben zeer tevreden met van Essen, ik beveel het ook iedereen aan. Ben altijd goed geholpen met problemen, ze denken met je mee. Geen lange wachttijden. En zoals ik al zei: ik beveel van Essen regelmatig aan bij anderen. Succes verder met jullie bedrijf. M.vr.gr. Magalien Rijkse.
we komen met ook onze vrachtauto.s waar we duidelijke mening krijgen van de monteurs en daar nemen we graag gebruik van ps : zit ook de eerste paar kilo,s vlees voor de BBQ erbij ?
snel en service gericht geholpen ,
wordt altijd snel geholpen wat erg belangrijk voor mij is, zowel prive als zakelijk gaat om onze auto,s. daarnaast wordt ik ook snel geholpen als ik kom voor materialen te laden.
top bedrijf vriendelijk behulpzaam voor een betaalbare prijs top en dat al jaren
Wat betreft stenen en leveranties, bijna altijd correct, mits voorradig.
Wij komen nu de laatste jaren bij van Essen en zijn zeer tevreden en raden onze kennissen aan om er ook naar toe te gaan
Mijn dochter stond vanmiddag bij de makro in duiven op de parkeerplaats. Diep in gedachte, deur dicht gedaan, sleutels er in en motor nog draaiend........... Alle garages in omgeving gebeld incl ANWB. Niemand wou of kon helpen. Totdat we van Essen belden. Die kwamen meteen, begrepen de ernst en hebben mijn dochter super geholpen. Deur open gekregen, zonder schade en ook nog voor een luttel bedrag. Fantastisch, wat was mijn dochter blij! Suuuuper bedankt van Essen uit Westervoort
Goede ontvangst, kopje koffie erbij, en snel geholpen. Meteen daar de winterbanden opgeslagen
Tijdens de service kun je een bak koffie krijgen cq halen en in de wachtzaal is lees en bel mogelijk heden ga zo door.
Prima geregeld allemaal.
Snel geholpen, klantvriendelijkheid
Ik kom al heel wat jaren bij van Essen. Altijd goed geholpen en snel . De prijzen zijn redelijk .
Eerste ervaring. Ruilen en opslaan van de winterbanden van lijn camperbus. Tijdens wachten lekker even gegrasduind bij de sierbestrating.
Ik ben hier gekomen voor een setje nieuwe zomerbanden met velgen voor onder mijn Seat Ibiza st. Ik ben erg goed geholpen met goed advies. Nu ben ik dus de trotse eigenaar van een mooie set 17 inch lichtmetalen velgen met zomerbanden.
Zowel met prive- als zakelijke auto goede ervaringen qua communicatie en service.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!