Hele aardige behulpzame mensen zowel op het Kantoor als in de werkplaats. Ik kom hier al jaren voor de service beurten en banden wissels en voor mij zijn zij perfect.
Ik kon en snelle afspraak maken en de uitloop tijd was beperkt.
altijd vriendelijk geholpen en mooi op afspraak. koffie staat altijd klaar.
Zeer slechte zaak je wordt er gewoon opgelicht. Twee weken geleden mijn peugeot 107 voor een grote beurt gebracht en aangegeven dat er achter de passagiers stoelen steeds water ligt na een regenbui. Ze zeiden bij het ophalen van de auto dat het een kwaal van de Peugeot, Citroën en Toyota was tot het bouwjaar 2014 was en dat er nieuwe rubbers in de deuren vervangen moesten worden, dit Is ook te lezen op internet. Afspraak gemaakt voor een week later om nieuwe rubbers te laten plaatsen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik te horen toen ik de auto op kwam halen dat er een deukje in de aan de bovenkant van de deur zat en die hebben zij gemaakt!!! Ik was het hier niet mee eens maar moest toch een rekening van bijna 200,00 Euro betalen na een korting van 50,00Euro poehpoeh. Nou vandaag regent het dus en wat denkt u??? Ja wel hoor natuurlijk is het weer drijf nat!!! Het zijn ********** eerste klas mij zien ze daar dus nooit meer.
Wat is het toch fijn als je als vaste klant herkend wordt. Ze zijn altijd vriendelijk. Geen poeha, gewoon een fijne zaak!
Telefonische afspraak gemaakt voor wisselen banden. Daarbij werd niet gevraagd of de banden gereinigd moesten worden. Dit is voorheen altijd gebeurd. Jammer dat dat blijkbaar niet in de gegevens staat.
Ik moest nieuwe winterbanden hebben en meteen een kleine beurt. 4 dagen later bracht ik de wagen langs en stond deze eind van de dag klaar.
Al jarenlang voor tuin en auto's zeer tevreden over jullie service.
Ik had een afspraak voor het wisselen van zomer- naar winterbanden. Afspraak stond om 13.00 uur, maar ik heb de auto eerder gebracht en eind van de middag weer opgehaald. Ik werd vriendelijk ontvangen en geholpen aan de balie. Zij waren er blij mee dat ze wat speling in de tijd kregen voor het wisselen van de banden. Bij het afhalen stond mijn auto netjes geparkeerd op de parkeerplaats op mij te wachten. Na het afhalen van de sleutels weer de weg op gegaan. Wel jammer dat er altijd lijmresten van de stickers op de banden zitten, maar die rij ik er wel weer af.
Wederom perfect geholpen. Snel en conform de prijs.
Na afspraak kon ik meteen de auto naar binnen rijden, bandenwissel duurde wel even. Na de bandenwissel kreeg ik duidelijke uitleg over de werkzaamheden en de toestand van de oude banden. Weer dik tevreden met de winterbanden.
Super service en koffie was lekker
Ik heb op een prettige manier een afspraak kunnen maken. Het wachten in de kantineruimte, onder het genot van een kopje koffie, was goed. Krantje was aanwezig. Tot volgende keer.
Gemiste kans om de velgen niet even snel te poetsen voor de klant. Ben dag later naar de wasstraat gereden om zelf schoon te maken. Weinig werk veel resultaat voor je klant
De wacht tijd was kort en waren snel klaar
Bandenwissel laten uitvoeren op afspraak, keurig op tijd geholpen en met een goed half uurtje weer weg, prima!
Een heel goed klantvriendelijk bedrijf
Duidelijke en prettige communicatie. Goede en eerlijke voorlichting. Zorgvuldige service. Kortom: zeer tevreden!
Bandenwissel duurde vrij lang. Hiervoor werden wel excuses aangeboden.
30 oktober twee afspraken 1 voor mijn lease auto en een voor mijn volkswagen transporter. Bij aankomst werd kon ik de auto's direct op de brug zetten. Echter bij de VW transporter was men 1 wiel kwijt, Afspraak gemaakt dat ik 6 november weer lang komt om vermiste wiel er als nog op te monteren. Ook toen werd ik direct geholpen.
Ik ben altijd zeer tevreden met de service en kwaliteit. Vriendelijke personeel en lekkere koffie.
Makkelijk afspraak maken, snelle en goeie service en lekkere koffie!
Kijk naar mijn 1 zin omschrijving
Wij kwamen voor winterbanden. Uw medewerker heeft ons goed geholpen, dacht met ons mee. Pluspunt de banden werden meteen gemonteerd.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!