Zeer tevreden. Hartelijk dank!
Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij van Essen. Altijd een concurerende prijs, goede service en op vragen wordt serieus antwoord gegeven. Ik bezit zelf wat oldtimers en ook daarvoor kan ik bij Van Essen uitstekend terecht! Kortom: een regelrechte aanrader en ik verwijs ook iedereen die het vraagt naar Van Essen door!
Ik ben vriendelijk te woord gestaan en de afspraak was netjes op tijd. Netjes en vlot de banden gewisseld.
Prima en conform afspraak. Slechts korte wachttijd.
Super service voor een goede prijs!
Erg vriendelijk, zowel aan de balie als in de werkplaats. Mensen die laten zien dat ze de juiste kennis in huis hebben en hun best doen het gewenste resultaat te boeken.
DE band van mijn auto liep langzaam leeg, monteur heeft net zo lang gezocht totdat hij de oorzaak gevonden had, lag niet aan de band maa r aan de velg. netjes opgelost. Top
Makkelijk online een afspraak te maken. Afspraak mogelijk buiten mijn werktijden dus ik hoef geen vrij te nemen. Op tijd geholpen en vriendelijk geholpen. En ten slot is er een prima plek om even te wachten.
Voor service en goed advies moet je hier zijn geweest.
Zeer klantvriendelijk. En denken altijd mee voor de beste oplossing.
Klantgericht, altijd vriendelijk en met de juiste kennis de juiste banden op de juiste wijze geplaatst.
ja mooi allemaal
Op zoek naar winterbanden. Terecht bij van Essen Volvo velgensets. Afspraak voor bandenwissel. Ruim op tijd geholpen en vooral zeer goed geholpen. Fijne medewerkers. Top.
Prima service, altijd netjes geholpen. In een woord top.
Prima (banden) advies voor mijn auto.
Wordt altijd snel geholpen
Heel plezierig
Omdat de winter voor de deur stond wilde ik graag een nieuwe set all seasons banden. Van Essen had ze op voorraad zelfs in 19”. Afspraak gemaakt voor de volgende dag en klaar was Kees.
Goede service loop
Helaas is mijn ervaring wat teleurstellend bij dit bedrijf. Niet in het vervangen van de banden maar wel hoe ik mijn auto heb terugontvangen. Na thuiskomst schade aan de bumper ontdekt. In gesprek gegaan, helaas werd in alle toonaarden ontkent dat dit bij Van Essen is gebeurd. Er kon nergens tegenaan gereden zijn en er is ook nergens tegen aangereden. Echter als de schade goed was bekeken, kan je zien dat er iets tussen de achterklep en de bumper vast heeft gezeten. De achterklep is in de garage open geweest en vermoedelijk bij het dichtgooien of vallen heeft er iets klem gezeten. Tip: controleer het voertuig voordat je vertrekt bij het bedrijf.
Goed, afspraak is afspraak
Gewoon goed zoals het hoort
Personeel denkt goed mee in oplossingen en maakt altijd tijd voor je. Al jaren trouwe klant.
Prijs/Kwaliteit verhouding gelijkwaardig
Ik kom meestal voor nieuwe banden als dit nodig is en bandenwissel zomer/winterbanden. Voor mijn Suzuki hebben ze de juiste maat. Ik rijd ermee naar tevredenheid.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!