Ik word iedere keer vriendelijk, snel en vakkundig geholpen
gewoon top meer niet
Correct met afspraken en uitvoering. Snelle levering van banden
luisteren na de klant doen ze goed
Online gereserveerd, snel bevestigd, met nog een reminder per app en mail voordat de bandenwissel plaatsvindt. Súper professioneel!
Afspraak is afspraak en de klus perfect uitgevoerd. Alles zoals altijd tot in de puntjes verzorgd.
Het was vergelijkbaar met een pitstop
Nvt
N.v.t
De receptie was zeer vriendelijk en de monteur heeft de banden heel goed verwisseld.
Altijd vriendelijke ontvangst en ze zeggen als er iets mis is met de banden word meteen verholpen
Heel goed geholpen, afspraak via de site was heel simpel. Direct een bevestiging ontvangen via sms en via mail. Bandenwissel ging heel snel en ontzettend vriendelijk personeel ondanks de beperkingen vanwege Covid!
Goede vakmensen en altijd correcte service. Goede communicatie, altijd vriendelijk.
Volgens afspraak, op tijd geholpen, met goede communicatie van de werkplaats chef.
Het is niet slecht, werkzaamheden worden zonder poespas uitgevoerd maar niemand ziet je staan of lijkt iets te deren . Velgen niet even schoonmaken bij bandenwissel vind ik vreemd !
Er wordt goed en snel gewerkt.
Prima, op afgesproken tijd geholpen en binnen de afgesproken tijd geholpen..
Gemakkelijk een afspraak kunnen maken, op tijd en naar wens geholpen, wachtruimte met gratis koffie, krant en wifi. Kortom: helemaal goed‼️
Werd direct geholpen, en storing was snel verholpen in mijn auto
Voor het wisselen van mijn banden kan ik snel online een afspraak maken. Je wordt vriendelijk geholpen bij aankomst. Na de koffie is het dan ook geregeld. Snel en correct. Na een half uur kon ik ook weer verder.
Ook foutjes worden snel en kosteloos gecorrigeerd
Deskundigheid uitstekend, medewerkers vriendelijk en redelijke kosten top.
Maken altijd wel tijd voor je!
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!