al meer dan 38 jaar klant bij Van Essen ,goede service, vriendelijk personeel, vakkundig,scherpe prijzen, banden hotel zomer/winterbanden in één woord top
Makkelijk afspraak maken die dan ook precies nagekomen wordt!
Zelfs nu "in het nieuwe pand" ben ik goed geholpen zoals pa het bedoeld heeft. Henry en Dirk blijf doorgaan zoals pa het bedoelde
Al vele jaren tevreden klant.
Vakkundig, professioneel en klantvriendelijkheid. En dat met een super snelle service.
Afspraak maken, wachttijd, bandenwissel én koffie met de krant, alles prima geregeld!
Klantgericht, deskundig en snel. Perfecte service
Ben altijd blij dat hij weer een beurt heeft gehad en ik weer veilig kan rijden
Band voor mijn motor. Fijn en eerlijk advies. Nemen de tijd voor de klant. Door omstandigheden te laat voor de afspraak. Doen hier niet moeilijk over en de afspraak kon alsnog doorgaan. Goede reden om terug te komen.
Snel en adequaat
Zeer klantvriendelijk
Of het nou het niet goed aandraaien is waardoor je op de snelweg een schommelde auto hebt of dat ze zijn vergeten banden uit de opslag te halen als je komt of vertragingen van bestellingen niet doorgeven waardoor je weer voor niets komt. Dus gevaarlijk en onbetrouwbaar in de afspraken! WEES GEWAARSCHUWD!!
Klant staat centraal
Je wordt er vriendelijk en vlot geholpen. Ook met kleine problemen word je vlug geholpen.
het was sneller klaar dan gedacht
Ik ga voor alle onderhoud naar van Essen. Eerlijke garage en goede service.
Na ruim 45 jaar nog steeds het beste adres voor autobanden. Professionele en altijd goed gemutste werknemers. Een van de eersten met een bandenhotel, waarbij nu het reserveringssysteem erg gemakkelijk is. Geen wachttijden en snelle service. Van Essen blijft een begrip in de regio.
Op de dag dat ik een bandenwissel nodig had gebeld. Kon meteen terecht. Ze gaven aan dat ik moest wachten via de telefoon. Toen ik er was mocht ik meteen naar binnen rijden en ben ik geholpen. Proffesioneel persooneel.
Kom al jaren bij van Essen. Wordt altijd goed geholpen en een snelle service. Een keer ging de bandwisseling niet goed omdat er een bout niet af wilde. Kreeg een leenauto mee en alles werd netjes opgelost.
In maart had ik besloten om winterbanden te huren- goede service- kon snel terecht...de winterbanden bevielen me goed en ik vroeg of het mogelijk was ze over te nemen...dat kon .voor een goede prijs heb ik nu winterbanden met mooie velgen..helemaal blij mee...
Zeer prettig
Baliemedewerkers zijn vriendelijk. Monteur altijd erg verwaand. Had ook niet goed op de opdrachten bon gekeken en dus niet alles gedaan waar ik om gevraagd had. Uiteindelijk na lange tijd wachten toch alles netjes geregeld.
Had klacht na uitlijnen dat t stuur scheef stond. Na telefonisch contact. Hoefde ik geen afspraak te maken , kon komen wanneer t mij uitkwam. Auto is opnieuw uitgelijnd. En toen stond t stuur recht.
Snelle service, meedenken met de klant en de goedkoopste in de regio.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!