Een no nonsense bedrijf waar je waar voor je geld krijgt met een uitstekende service.
Zoals ieder jaar keurig geholpen met het wisselen van de zomer- naar winterbanden
De mensen bij Van Essen banden weten wat ze doen. Service en advies zijn van hoog niveau tegen een faire prijs. Kortom een echte aanrader.
Vriendelijk personeel, altijd snelle service en behulpzaam
Ik ben al een paar jaar klant bij van Essenbanden en laat mijn auto daar jaarlijks keuren laat ik het afkloppen maar ik heb nooit narigheid ondervonden dus van Essenbanden voor mij een tien.
Twee keer een afspraak gemaakt op verschillende momenten, en twee keer over de verkeerde velgen of banden onder de auto gezet. Heel jammer !! Hoop dat het de volgende keer goed gaat.
De medewerkers van Van Essen zijn zeer vriendelijk en zoeken altijd naar een mogelijkheid om je te helpen. Afspraken zijn snel gemaakt en ze denken altijd met je mee
Alle info is super duidelijk en behoeft geen verbetering of wijziging! Houden zo!
Zomerbanden eraf en winterbanden erop…
Correct, accuraat,meedenkend,
Prettig verloop van de werkzaamheden vanaf het moment wanneer de afspraak wordt gemaakt tot het moment wanneer de werkplaats wordt verlaten. In de tussentijd kan gebruik gemaakt worden van een klantvriendelijke wachtruimte. Tenslotte gelden er bij van Essen markt concurrerende prijzen zodat een je met een tevreden gevoel naar huis gaat.
Goede service kwaliteit en vakmanschap. Echte aanrader. Al jaren vaste klanten met 2 auto's. En sierbestrating. Vooral zo doorgaan
Zoals hier boven beschreven.
Makkelijk afspraak te maken. Wordt goed op tijd gewerkt. Wachtruimte is ok.
altijd goede service, goede banden en perfect gemonteerd
Al meer dan 35 jaar trouwe klant door de service en kwaliteit
Stipt en vakkundig
Snel en voordelig
Ik heb goede ervaring met van Essen Banden Eenvoudig zelf in te plannen en dan volgens tijdplan, dus op tijd, de banden wisselen.
Tijdens het wisselen van de zomer naar de winterbanden fijn kunnen doorwerken met een lekker kopje koffie. Prima WiFi
Reserveringssysteem werkt goed. Maar je krijgt geen terugkoppeling van de opties die aangekruist zijn. Hierdoor kunnen meningsverschillen ontstaan. Heb meegemaakt dat uitlijnen werd gerekend terwijl balanceren was aangekruist. Kon moeilijk bewijzen dat het niet zo was. Monteur erbij moeten halen om te verklaren dat er inderdaad niet uitgelijnd was. Er werden gen excuses gemaakt!
Beste Arie, we stellen het op prijs dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met Van Essen Banden te delen. Het klopt dat je bij de bevestigings-mail geen overzicht krijgt van de gekozen opties. We gaan proberen om dit in de toekomst te realiseren. Net zoals je zegt om misverstanden te voorkomen. In jouw reservering had je inderdaad alleen gekozen voor balanceren. Alsnog onze excuses voor het ontstane misverstand. Dat je, zoals je aangeeft, regelmatig sierdoppen miste na een wissel dat mag natuurlijk niet gebeuren.
Mijn ervaring is positief
Snel en direct goed geholpen.
Vriendelijk bedrijf en de monteurs weten waar ze over praten en leggen ook alles uit als je ze iets vraag
Altijd goed bakkie koffie ☕ krantje goede service netjes geholpen door personeel Toppie
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!