Erg prettig om langs te kunnen komen en direct te kunnen worden geholpen.
Het is een laagdrempelig bedrijf waar ik al jaren met plezier kom. Als er een probleem is lossen ze het op.
Vriendelijk en vlot geholpen
Op de nieuwe auto moesten nieuwe banden en velgen voor de wintersport. Het totale proces is correct en soepel verlopen. Ook de prijs voor de nieuwe set was in orde.
Bij binnenkomst word je snel geholpen.
Tevreden klant
Goed ontvangst, Goed advies, kopje koffie en het is weer geregeld.
Eenvoudig afspraak gemaakt en op de afgesproken tijd goed en snel geholpen. Prima koffie en goede wachtruimte en ook nog eens prima prijs/kwaliteit.
Vriendelijk contact, afspraak op tijd nakomen. Het bevalt me wel!
Ik kon snel terecht, vriendelijk personeel en niet te lang wachten tijdens het wisselen van de banden
Al jaren een betrouwbaar adres. Goede service en goed advies.
goede en snelle service. ook laten ze via de mail goed weten wanneer je de banden wissel hebt
Zoals hier boven
Makkelijk, duidelijk, snel en goed.
Een bezoek aan een garage is meestal iets saais en is eigenlijk nooit leuk, maar een bezoek bij van Essen is altijd leuk, bijna een feestje.
Vriendelijk deskundig personeel. Vlotte bediening. Gunstige prijs/kwaliteit
Was gewoon weer goed.
Al jaren de auto in onderhoud en apk. Altijd netjes en op tijd geholpen. Voor redelijke prijzen.
Keurig op tijd in de planning, goede ontvangst en werkplekken met 40 minuten weer buiten. goed gedaan van Essen !!
Dit keer duurde de bandenwissel veel langer doordat de monteurs de voor- en achterbanden hadden gewisseld, wat niet kon door een andere velgmaat. Dit in tegenstelling tot andere keren waar het vlot verliep.
Ik ben er al 45 jaar klant
Goede afspraken, vlotte bediening, deskundig advies.
Afspraken voor bandenwissel zijn eenvoudig te maken via de website. Je wordt dan ook direct geholpen. In geval je geen afspraak hebt maar bijvoorbeeld een lekke band, doen ze alles om je zsm re helpen. Prijs/kwaliteit is prima. Goede bereikbaarheid en snelle service. Personeel is altijd vriendelijk.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!