Wel opvallend dat de werkplaats pas om 09.00 uur open gaat. Onlangs met een lekke band om 08.00 uur gemeld bij de werkplaats en werd eerlijk gezegd een beetje aan het lijntje gehouden tot er daadwerkelijk geopend zou worden. Had ik dit van te voren geweten dat had ik in dit geval even doorgereden naar een concollega. Verder ben ik wel tevreden over de firma.
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Altijd super service en snel! Super kwaliteit voor prima prijs
Goede service, zelf je tijd kiezen voor het wisselen van je banden. Ze denken altijd goed met je mee.
Bij aankomst werd ik direct positief verrast: mijn banden werden automatisch gescand bij het inrijden, en de resultaten waren direct zichtbaar op een transparant scherm. Dit gaf direct een gevoel van vertrouwen en deskundigheid. Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel. Je wordt zelfs uitgenodigd om een kijkje te nemen in de werkplaats — iets wat ik persoonlijk erg waardeer. Mijn nieuwe banden zijn keurig vervangen en gebalanceerd, en de winterbanden zijn netjes opgeslagen. Alles verliep soepel en vakkundig. Zeker een aanrader voor wie waarde hecht aan service, transparantie en kwaliteit.
Goede service, advies en snel geholpen. Goede kwaliteit, materiaal en nette aflevering. Vriendelijk personeel, altijd netjes geholpen.
Snelle service tegen goede prijzen. Beter dan merk dealer.
Behulpzaam, vriendelijk en altijd goede service, en voor zover mogelijk flexibiliteit bij maken afspraken.
We komen hier al jaren. Altijd alles perfect, keurig ontvangst, goede service en als er iets is kan je altijd langs komen.
Het contact vooraf was professioneel. Helaas kort je lang wachten voordat je iemand aan de telefoon krijgt. Goed advies en een prima prijs all in. De nog goede winterbanden eraf en nieuwe zomerbanden op de bestaande velgen. De winterbanden werden opgeslagen. Op het tijdstip dat ik had afgesproken stond de brug gebruiksklaar. Binnen 20 minuten, of beter gezegd na een bak koffie, zaten de nieuwe banden erop. De monteur heeft ook gekeken naar de remmen. Dat was service van de zaak.
Weten waar ze het mbt banden over hebben.
Kon shell geholpen worden zelfs zonder afspraak
Voldoende gewalificeerd personeel jullie komen je af spraak na en de servers is prima en strak in de prijs
Ik ben sinds de oprichting klant, ik schat zo'n 52 jaar. En neem de moeite om vanuit Düsseldorf naar Westervoort te rijden als ik een goede uitlijning, balancering of zo iets wil. Moet ik nog meer zeggen?
Al jaren kom ik bij Van Essen. Voorheen vanuit Velp nog op de oude locatie, nu in het moderne nieuwe pand wat erg mooi en professioneel oogt. Gelukkig nog steeds met dezelfde klantvriendelijkheid en kunde! Eerlijke prijzen en no-nonsense! Ook nu vanuit Arnhem-Zuid rijdt ik graag wat verder om gebruik te maken van hun dienstverlening!
Vriendelijk personeel De werkplaats oogt erg professioneel met meeste nieuw apparatuur Wachtruimte prima met een vers bakje koffie Kortom een aanrader
Het is wel vaak druk waardoor de afgesproken tijd niet gehaald wordt.
Zie bovenstaande tekst
Prima bedrijf en goede service en fijne mensen om mee te praten super
Op dit moment geen banden bij jullie staan Maar het was altijd helder en snel voor elkaar Tussentijds een keer wiel nodig gehad als reservewiel bij kapotte band Even bellen en wiel stond klaar Goede service
Al ruim 50 jaar een tevreden klant. Bij Van Essen banden altijd klantvriendelijk behandeld. In de wachtruimte altijd koffie, thee en iets te lezen. Je hoeft je niet te vervelen.
Het is lopendebandwerk: een half uurtje in de wachtkamer en daarna krijg je een seintje dat je banden zijn vervangen. Precies zoals je zou verwachten.
De Smidse 1 3
6931 KJ Westervoort
Voor banden, velgen en het complete onderhoud aan uw auto!