Na het lezen van de advertentie in Soest nu/ Soester krant telefonisch contact gezocht met uw bedrijf (Wlliam) en een deal gemaakt. deze deal heeft hij met meer dan 100% tevredenheid uitgevoerd en hij kan er zeker van op aan dat ik zijn bedrijf zal promoten in mijn omgeving.
Service klantvriendelijkheid erg goed, prijs was ook prima
Keurig uitgevoerd, vriendelijk personeel.
CORRECT,VAKMANSCHAP, PRIJS
alles
correct, snel en klant vriendelijk
alles
Albert Jan is een fijn persoon om afspraken mee te maken. Kent je.
Alles, ontvangst, advies, uitvoering, na service.
Prijs , kwaliteit en aanbod.
Vriendelijkheid en op tijd geholpen worden
de snelle service!
aandacht/vertrouwen/afspraak en prijs/kwaliteit.
Heldere en vriendelijke communicatie, aan de balie, in de werkplaats, aan de telefoon
Men staat altijd voor je klaar, ook als er onverwachts iets met de auto is. Wat de prijs betreft, kan ik trouwens niet goed beoordelen of deze garage duur of goedkoop is. Ik ga altijd naar hun, ook omdat ze op loopafstand zijn.
de service. enkele punten waren niet goed geregeld tijdens onderhoudsbeurt. dat werd goed opgelost
service, klantvriendelijkheid
snelheid, helderheid, prijs