Alles
D.mv.vraag aan schoonzoon
Mijn eerste ervaring met ABC. Is mij prima bevallen.
Ik kom al jaren bij jullie. Was altijd tevreden Laatste keer even een trilling laten checken in mijn zomerbanden. Ging de deur uit met 2 nieuwe winterbanden en een wissel. Dit ging veel te snel. De prijs van de laatste keer werd gecheckt en ik moest zelfde prijs betalen als laatste keer maar dan voor compleet andere band. ( ander merk ) Vind en vond het nooit erg om wat meer voor service te betalen, maar het verschil tussen internetprijzen en nu is wel heel erg groot ! Ben paar jaar geleden naar Friesland verhuist en kom altijd nog naar jullie . Ik ga dit waarschijnlijk in toekomst niet meer doen.
Alles
Duidelijkheid, vriendelijkheid en deskundigheid.
aardige ontvangst
Alles zeer duidelijk personeel neemt de tijd om je te woord te staan en om naar je te luisteren. Vakkundig personeel
Snelle service meedenkend en gratis leenauto
ik ben een oude klant...zie boven
op zich wel netjes. de heren van ABC vertelden (gelukkig) een positiever verhaal over onze auto dan de merkdealer.
vakkundige reparatie
Direct een persoonlijk advies, snel een afspraak en de wielen worden net schoon gespoten, top!
Kan er snel terecht, auto 's morgens gebracht 's middags al klaar
terzake kundig vriendelijk afspsraken volledig nagekomen extra tips gekregen
Snelle service, vriendelijk
Alles, vriendelijk personeel, goede service.
het snelle helpen