Sinds ik klant ben bij ABC heb ik nooit problemen gehad, ik heb totaal geen klachten.
Over het algemeen klantvriendelijke medewerkers en know how. Er is wel eens wat mis gegaan maar dat is altijd netjes opgelost.
Snel, efficiënt en behulpzaam. Goede service voor een goede prijs.
Denken mee, zijn behulpzaam.
Prettig en zeer professionele medewerkers. Flexibel en altijd bereid te helpen
Ik werd snel geholpen en ook goed.
Super geholpen
Goed geholpen, goede afspraken en service
Goed houden zo.
Goede service, goede prijs. De eerste keer was helaas het interieur vies gemaakt. Daar heb ik een mailtje over gestuurd, helaas geen antwoord. De tweede keer was het interieur weer vies gemaakt. Zwarte vegen langs de deurposten. Twee keer jammer
Receptie persoonlijk en begripvol. Afhandeling correct en deskundig Thuisbrengfietsen aanwezig
Bij jaarlijkse beurt+APK elk jaar weer een leenauto mee zonder probleem, is ook altijd bereid samen naar een oplossing te zoeken. Destijds waren zij de enige garage in wijde omtrek die last minute een afneembare trekhaak wilde plaatsen om onze vakantie te redden, daarna onze auto ook jaarlijks bij ze in onderhoud gedaan!
Ik word altijd vriendelijk ontvangen, en kan goeie koffie pakken Personeel is altijd vriendelijk. En bellen als er iets aan de hand is met de auto. TOP
Zoals gewoonlijk door goed personeel geholpen
Snel en accuraat de wissel van de winter-, nar de zomerwielen uitgevoerd. Advies over de nieuwe winterbanden ontvangen. Klantvriendelijke behandeling van deskundige medewerkers.
ik kom al enkele jaren bij ABC met goede ervaringen voor onze beide bu****pers. Vriendelijke garage met bekwaam team aan balie en op werkvloer.. Echter deze keer was ik niet tevreden want na de bandwissel naar zomerbanden constateerde ik thuis dat de banden spanning veel te laag was (3,3 vs 4,5 bar). Daar moet echt een betere kwaliteitscheck gemaakt worden voordat je de auto teruggeeft aan klant. Ik mocht meteen terugkomen en euvel werd alsnog direct verholpen. Dit is echter niet goed en dat mag niet gebeuren in zo'n garage.
Altijd scherp en correct . Misschien niet altijd de goedkoopste maar wel 100% service.
Sinds een jaar laat ik mijn winterbanden naar zomerbanden en visa versa wisselen en laat de banden in opslag bij ABC liggen. Goede en prettige service zonder lange wachttijden.
Al jaaren goede ervaringen met ABC Wageningen.
Fijn bedrijf waar je uiterst vriendelijk en kundig geholpen wordt.
Het lukte een verschil van inzicht heel goed uit te spreken met Gerben.
Doen wat ze zeggen
Gebracht voor een oliewissel en issue met AFS. Later gebeld dat vermoeden een defecte sensor en die moet worden vervangen. Oke..ja doe maar dan is probleem opgelost. Apart.....je krijgt een sms die zegt: Uw auto is klaar en alle werkzaamheden zijn gereed.....maar...Issue met de AFS helaas bij ophalen bleek probleem nog volop aanwezig en was en meer tijd nodig was voor verder onderzoek. Hmmmm.oke ..dat snap.ik ergens wel maar toch....qua rekening.......sensor kostprijs met 200 procent bovenop in rekening gebracht en niet eens fabrieksorgineel. Uitlezen van auto......1x snap ik dat je moet betalen voor het gebruik van de diagnose.... Maar.....2e keer ook? Zou je betalen voor elke.keer dat een monteur een schroevendraaier vasthoud als ie bezig is met jouw auto? Nee......tevreden achteraf.....nee zeker niet qua rekening.en probleem is nog niet opgelost.......en das jammer..
Geachte heer Schouten, Wij betreuren dit ten zeerste. Vele malen hebben wij via verschillende wegen contact met u proberen te krijgen om dit te bespreken. Graag kom ik met u in contact op tot een oplossing te komen over deze klacht? Gerben abc banden en auto service.
Goede bandenwissel en kleine beurt. Aansluitend licht schadeherstel
zeer goed