Heel fijn om met dit bedrijf afspraken te maken en ze leveren mooie kwaliteit en goede serves !
onze ervaring is altijd prima in orde
Op een prettige manier geholpen om de stoffering van onze woonkamer uit te zoeken. Eerlijk advies waarbij goed naar onze smaak gekeken is.
De flexibiliteit, goed advies en hoge kwaliteit maken dat Maarten zich met recht een vakman mag noemen.
Een heel fijn ontvangst in de mooie winkel, waar de tijd werd genomen om een mooie vloer uit te zoeken onder het genot van een kop koffie. De vloer die we uiteindelijk hebben uitgezocht is prachtig gelegd. Wat een Vakmensen met passie voor hun werk wat je tegenwoordig nog zelden ziet. Complimenten!
Zeer tevreden. Mooi werk geleverd. Fijne mensen.
Onze ervaring is altijd goed geweest met Den Breejen Interieur, daarom komen wij er graag. Ze denken met je mee en geven goed advies! Pvc vloer, meubels en raamdecoratie met een geweldig eind resultaat, wij genieten ervan!
20 jaar geleden onze raam-en trapbekleding laten uitvoeren door de firma den Breejen. Toen waren we al heel tevreden en onlangs weer de raam-en trapbekleding laten uitvoeren. Wederom zeer tevreden ! Zowel het advies in de winkel als de uitvoering door Hans zelf. Firma den Breejen is een hele fijne en gemoedelijke woonwinkel waar de klant echt nog goed word geadviseerd en de uitvoering ook supernetjes word gedaan.
De afspraken en de3 communicatie over levering en plaatsen van de producten kloppen en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
Al vele malen den Breejen gehad om de inrichting te verzorgen, zowel op onze schepen als in huis . Veel keus goede adviezen en net werk opleveren . Kom er graag .
Vriendelijk en vakkundig geholpen in de winkel door Jorian. Het leggen van de vloer is ook vakkundig gedaan en de nazorg vanwege lijm op de vloerbedekking is netjes opgelost. Hartelijk dank voor het prachtige eind resultaat!
vriendelijk geholpen. Ter plaatse goed advies voor een gewijzigd product
Ben super tevreden
Wachttijd was erg lang. Dat had ik liever vooraf geweten. De gordijnen zijn wel erg mooi geworden.
Geweldige service goed geholpen en netjes op tijd alles geleverd zeer tevreden
Het "hele pakket" uitstekend!
Meedenken
We zijn persoonlijk door Hans geadviseerd, Hans kent ons huis en onze inrichting dat maakt het kloppend. We hebben nl glas in lood ramen en wilden dat deze zichtbaar bleven. Hij heeft de raambekleding ook bij ons opgehangen. Helaas was er een fabrieksfout wat goed is opgepakt en wordt aangepast. We zijn echt heel blij met het resultaat.
netjes gewerkt
prima werk verricht
Droogloop matten besteld. Goed advies gehad. Keurig ingelegd, wel lang mirten wachten op de levering.
fijne winkel, met prachtig assortiment. fijn geholpen.
Zeker ook het meedenken in oplossingen.
Ik koop al jaren bij Den Breejen Interieur. Altijd geweldig. Lokaal ook nog een gemakkelijk.
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam