Wij zijn goed tevreden over den Breejen
Fijn advies gesprek, oprechte interesse en ze nemen de tijd voor je.
de gordijnen zijn netjes opgehangen en wij zijn prima geholpen
Ik had iets in gedachte en ook besteld, maar op advies van firma den Breejen toch iets anders gekozen. Een eerlijk advies stel ik ze op prijs.
alles prima gegaan
Als er iets niet in orde is,komt het altijd goed!
Zeer prettig
Goed advies en een plezierige manier van 'meedenken'. We zijn erg blij met onze vinyl vloer die zeer vakkundig gelegd is. Compliment voor vakmanschap!
Prima kwaliteit en vakmanschap. Afspraken worden perfect nagekomen.
Niets is teveel gevraagd
Alles positief zoals hierboven aangegeven!
Ik ben heel vriendelijk geholpen en goed geadviseerd.Het rolgordijn is keurig netjes opgehangen. Levertijd duurde even ,maar na een telefoontje werd het diezelfde middag nog geleverd! Alles prima zeer tevreden!
Sorry Hans dat het zolang geduurd heeft--druk druk druk Wij hebben geen klachten,alles perfeckt. Sorry Hans dat het zolang geduurd heeft -druk druk druk
Super nette afwerking van de vloerbekleding.
Zie mail van 17/10 aan Den Breejen van Rianne.
Top bedrijf!
Algemene positieve ervaring
De gordijnen zowel als de vloerbedekking op de trap en overloop zien er gewoon ontzettend goed uit!
Bij den breejen staat bij alle medewerkers de tevredenheid van de klant voorop. Of je nu een klein of groot budSuper get heb je slaagt er altijd. Super service!!
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam