Mooie kwaliteit, op tijd geleverd voor goede prijs.
Al 3 projecten met de firma Den Breejen gedaan en altijd even tevreden en correct afgeleverd.
Zeer vakkundig advies en perfect gemaakt en geleverd.
Vlotte levering en prima vakmanschap.
goede ervaring in de omgang naar de klant, advisering tijdens het werk omtrent andere inrichting.
Modern - Fijn advies - goed contact
alles is naar tevredenheid
Ikmben positief omdat alles volgens afspraak is gegaan/
vloer van klik pvc is goed gelegen, terwijl er veel gesneden moest worden, i.v.m. veel rondingen in de hal
zeer service en klantgericht volop tevreden al meerdere jaren/ keren
Den Breejen geeft een eerlijk advies en houdt rekening met al je wensen. Als er problemen zijn, lossen zij deze correct en fair op.
Goede en snelle contacten. Duidelijke uitleg, informatie en begeleiding. Goede service.
Fijne samenwerking, denkt goed mee wat de mogelijkheden evt zijn. Hebben een eigen stijl van aflevering en maatwerk, wat erg gewaardeerd wordt. Persoonlijke behandeling en aandacht.
Vakmanschap en een geweldige service; kan den Breejen dan ook een ieder aanbevelen.
Supermooie gordijnen voor een mooie prijs, goed advies over het te gebruiken systeem. Keurig opgehangen en nog net voor de Kerst geleverd! Top!
snelle afhandeling, prettige personeel
Een zaak waar men detijd voor je neemt de koffie klaar staat echt nog ouderwets gezellig.Zeer goed in het advies geven /creatiteit/service en vakmanschap.Assortiment genoeg keuze /kwaliteit is goed.Levertijd op tijd,prijniveau zal niet anders zijn dan andere bedrijven. Al ze waar naar kwaliteit zeg ik maar. Ik perzoonlijk ben zeer teverden met over Hans Den Breejen Rapportcijfer kan ik niet in vullen.
Niets dan lof.Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam