Alles keurig geleverd en gemonteerd Heb perongeluk afgemeld voor nieuws brief. Deze wil ik wel blijven ontvangen
Het ging om een geringe reparatie raamdecoratie. Prima uitgevoerd.
Snelle levering, netjes opgehangen.
Goede advisering. Prima uitvoering. Vakmanschap!! Zeer prettig ervaren om met Den Breejen zaken te doen.
Opdracht naar tevredenheid uitgevoerd.
jullie zijn de vierde generatie die aan ons leveren. ga zo door dus dat houdt in dat het van twwe kanten goed bevalt.
De prijzen liggen wat hoger dan bij andere interieurspecialisten. Daarentegen is de afwerking en service van hoog nivea.
Goede ervaring,had niet anders verwacht
Netjes en vakkundig werk en vriendelijk geholpen en met alle tijd voor je als klant
Het is de eerdere positieve ervaring die ons weer bracht bij Den Breejen en ook nu heeft hij het in hem gestelde vertrouwen niet beschaamd.
Veel persoonlijke aandacht. Eindresultaat nog niet bekend, dus heb daar geen mening over.
Nette vakkundige mensen
Bij het onthullen van de Koningsboom in Boven Hardinxveld heeft Den Breejen een decoratie gmaakt op de boom en om het hekwerk. De strik en de omhulling voldeden aan de vraag. Daadkrachtig opgepakt en snelle service.
Zeer deskundig, beleefd, vriendelijk en betrouwbaar.
Beleefde en vriendelijke benadering, en de nette afwerking
Fijne mensen om mee te werken.
We zijn al jaren klant bij den Breejen natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis maar dat lossen ze altijd keurig op, Onze complimenten.
Ik ken het bedrijf al jaren en ben erg tevreden. En zou het iedereen aanbevelen. Helemaal top. Echte vakmanschap. Elly
vloer gelegd op tijden dat het ons het beste uit kwam alles netjes opgeruimd achtergelaten appartement ziet er keurig uit
Onze loper op de trap, is prachtig geworden! Snelle levering, wij zijn erg tevreden!
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam