Hele goede service vader&zoon een perfecte team! Denken ook mee!
Bedankt Sjanie voor de snelle en positieve review! Je bent de vijfde in de rij. Er ligt daarom voor jou een luxe Countryfield roomspray, gastendoek en soap in cadeauverpakking klaar!!
Houten jaloezie en plisse nauwkeurig op maat gemaakt.Goed geadviseerd, levertijd volgens afspraak.
Gezellige mensen envoorderest nog weinig ervaring alles hangt en ligt net twee weken.
Het is Top
Super vriendelijke medewerkers die er echt de tijd voornemen en heel sociaal zijn.
Alles volgens afspraak en vakmanschap van de arbeid.
Bedankt voor de review! Jullie zijn de vijfde in de rij. Er ligt daarom voor jullie een luxe Countryfield roomspray, gastendoek en soap in cadeauverpakking klaar!!
Komen toezeggingen na - aardige mensen - leveren goed werk.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen. In de winkel correct geholpen en geadviseerd. Alles thuis netjes gemonteerd en alles keurig achtergelaten.
Alles goed afgestemd op wensen client
goede prijs kwaliteit verhouding. en prima service.
Reactie van Vivante Den Breejen Interieur Bedankt voor jullie positieve beoordeling Peter en Annemarie! Jullie zijn weer de vijfde in de rij. Er ligt ook voor jullie een de luxe Countryfield roomspray, gastendoek en soap in cadeauverpakking klaar!!
We zijn ontzettend tevreden met onze gestoffeerde trap en overloop. Super!
Aandacht voor de klant. Hulp en advies vanuit wat de klant wil. Er wordt n.a.v. de wensen van de klant serieus doorgevraagd wat zij willen. Je gekochte product wordt niet over de drempel van je woning gezet er is aandacht tot het, in ons geval, ligt maar dan ook goed ligt. Wij zijn echt heel tevreden.
Hans weet hier van, dat wil ik hier niet melden
Reactie van Vivante Den Breejen Interieur Bedankt voor jullie objectieve beoordeling Ad en Christina! Jullie zijn weer de vijfde in de rij. Er ligt een de luxe Countryfield roomspray, gastendoek en soap in cadeauverpakking voor jullie klaar!!
Goed persoonlijk advies. Vriendelijk. Netjes.
correct en netjes en afspraken na gekomen
Betrouwbaar
Zeer te vreden
Bedankt voor jullie positieve beoordeling Kees en Jannie! Jullie zijn weer de vijfde in de rij. Er ligt een de luxe Countryfield roomspray, gastendoek en soap in cadeauverpakking voor jullie klaar!!
De boven ingevulde cijfers zijn volle overtuiging gegeven,ik mis alleen de keuzebalk netheid maar die had ook een 10 gekregen , je best doen in je werk vind ik normaal maar meer dan je best doen verdient respect!en daarom geef ik graag bij dit cijfer de griffel er bij. nogmaals dank!!
vriendelijk en goed advies gegeven
Fijne manier van samenwerken!! Erg handig als je belt dat ze je gegevens van eerder geleverde producten nog steeds binnen handbereik hebben. Geen gezeur met nog eens komen opmeten maar gewoon alle maten nog in dossier hebben, Top!!!!
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam