Zeer vriendelijk personeel, netjes in de omgang. En zeer vakkundig en snel tapijt gelegd, niets op aan te merken!
Prima geholpen, vakkundig gelegd. Daarnaast gewoon een erg mooie vloer.
100% tevreden!
Goede kwaliteit, zeer netjes afgeleverd, vriendelijk en vakbekwaam personeel
Bedankt Monique voor de review! Je bent de vijfde in de rij. Er ligt daarom ook voor jou een luxe Countryfield roomspray in cadeauverpakking klaar!!
Fam. Den Breejen is zeer vriendelijk en kundig. Fijne samenwerking.
Gordijnen zijn geweldig mooi, en de vloer (pvc) is een plaatje. Vakmanschap zo als dat is gelegd tegen een wand van grof travertin (past geen plint langs) dus dat is helemaal met alle hobbels en bobbels mee gesneden. Zo goed gedaan zelfs dat andere vakmensen dachten dat het er onder was geschoven. Dus beter en mooier kan het nooit worden. Ben hier zo gelukkig mee en het is erg leuk als andere vragen, wie heeft dit gelegd zoiets heb ik nog nooit gezien. DAT IS VAKWERK. Dus rapportcijfer een dikke 10 (want een 12 is er niet).
Bij het uitzoeken van de vloer, rolgordijnen en trap bekleding werd er mee gedacht en leuk advies gegeven. Fijn dat aan huis , n.a.v. de stalen die werden meegebracht, de juiste keuze kon worden gemaakt. contact via de mail prettig, er zijn goede afspraken gemaakt m.b.t. stofferen enz. Kortom een erg tevreden klant!
Prima, vakkundig geholpen. Zowel bij het uitkiezen van de vloer en de raambekleding, als bij het leggen/ ophangen.
Bedankt Suzanne voor de review! Je bent de vijfde in de rij. Er ligt daarom voor jou een luxe Countryfield roomspray, gastendoek en soap in cadeauverpakking klaar!!
Kwaliteit in maken gordijnen en ook achteraf nog altijd service (versleten haakjes opsturen etc.)
Er wordt altijd keurig netjes gewerkt. En als er iets is dan proberen ze het zo goed en snel mogelijk op te lossen.
oplossingsgericht en uiteindelijk de gordijnen die we wilden.
Hele goede service vader&zoon een perfecte team! Denken ook mee!
Bedankt Sjanie voor de snelle en positieve review! Je bent de vijfde in de rij. Er ligt daarom voor jou een luxe Countryfield roomspray, gastendoek en soap in cadeauverpakking klaar!!
Houten jaloezie en plisse nauwkeurig op maat gemaakt.Goed geadviseerd, levertijd volgens afspraak.
Gezellige mensen envoorderest nog weinig ervaring alles hangt en ligt net twee weken.
Het is Top
Super vriendelijke medewerkers die er echt de tijd voornemen en heel sociaal zijn.
Alles volgens afspraak en vakmanschap van de arbeid.
Bedankt voor de review! Jullie zijn de vijfde in de rij. Er ligt daarom voor jullie een luxe Countryfield roomspray, gastendoek en soap in cadeauverpakking klaar!!
Komen toezeggingen na - aardige mensen - leveren goed werk.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen. In de winkel correct geholpen en geadviseerd. Alles thuis netjes gemonteerd en alles keurig achtergelaten.
Alles goed afgestemd op wensen client
goede prijs kwaliteit verhouding. en prima service.
Reactie van Vivante Den Breejen Interieur Bedankt voor jullie positieve beoordeling Peter en Annemarie! Jullie zijn weer de vijfde in de rij. Er ligt ook voor jullie een de luxe Countryfield roomspray, gastendoek en soap in cadeauverpakking klaar!!
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam