Beste Astrid, bedankt voor je review in onze Klanten Vertellen Enquette! Je bent de vijfde in de rij en je krijgt daarmee een luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray. Je kunt deze vóór 30 novemberi ophalen in de winkel.
erg meedenkend!
heel goede service -goedvakmanschap
gewoon goed netjes en goede uitleg in de winkel en ook als ze komen meten en ophangen. toppie dat is onze ervaring
Beste Trydy, nog bedankt voor de review in onze Klanten Vertellen Enquette! Je bent de vijfde in de rij en je krijgt daarmee een luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray. Je kunt deze vóór 30 novemberi ophalen in de winkel.
vloer ligt er keurig afgewerkt in!
geen
met meten netjes en secuur goed advies regelmatig telefonisch contact men houdt zich aan de afspraken
flexibel, makkelijk communiceren met korte lijntjes, klantvriendelijk en geduldig...
Beste Corrie, nog bedankt voor de review in onze Klanten Vertellen Enquette! Je bent de vijfde in de rij en je krijgt daarmee een luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray. Je kunt deze vóór 30 novemberi ophalen in de winkel.
Alles volgens afspraak gemaakte afspraken perfect nagekomen
Den Breejen komt zijn afspraken prima na,is vlug van begrip wat je zelf wil en wat mogelijk is. En levert snel en heel net werk.
Vakkundig en keurig opgehangen.
Een bedrijf wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan! Echte vakmanschap!
Hoi Gertine, nog bedankt voor de review in onze Klanten Vertellen Enquette! Jullie zijn de vijfde in de rij en hebben daarmee een luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray gewonnen. Je kunt deze vóór 30 novemberi ophalen in de winkel.
Vakwerk wat jullie leveren vriendelijk personeel en verstand v zaken goed zo door TOPPIE
Dik tevreden
Fijn dat de gordijnstalen mee naar huis mee mochten, om daar op ons gemak te kijken. En in alle opzichten een prettige, fijne / goede samenwerking.
Hoi Ans, nog bedankt voor de review in onze Klanten Vertellen Enquette! Jullie zijn de vijfde in de rij en hebben daarmee een luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray gewonnen. Je kunt deze vóór 30 novemberi ophalen in de winkel.
Aardig en vriendelijk behandeld, aandacht voor wensen klant , gericht advies ,gewoon zeer tevreden
Keurig gelegd en afgewerkt ...
Vakmanschap en een goede service
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam