Goed advies waardoor het totaalplaatje heel mooi klopt... super tevreden.
Beste Tineke/Piet, bedankt voor jullie review in onze Klanten Vertellen Enquette! Jullie zijn de vijfde in de rij en je krijgen daarom de luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray KADO. Je kunt deze vóór 31 maart ophalen in de winkel.
altijd vriendelijk, goede producten,en goede service!
Het voldoet prima aan mijn verwachtingen. Ik kan elke gewenste lichtinval instellen met de jaloezieën.
overwegend altijd tevreden
goede service vriendelijke mensen
Als van ouds netjes en correct geholpen.
Beste Jan/Jannie, bedankt voor jullie review in onze Klanten Vertellen Enquette! Jullie zijn de vijfde in de rij en je krijgen daarom de luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray KADO. Je kunt deze vóór 31 maart ophalen in de winkel.
Zo netjes en zo snel gelegd; de nieuwe vloerbedekking
Den Breejen Interieur luistert altijd goed naar wat je wilt en denkt goed met je mee. Als er iets mis is met het geleverde product wordt dit altijd naar volle tevredenheid opgelost. De prijzen zijn boven gemiddeld, maar daar tegenover staat een goede kwaliteit en een heel goede service. Je krijgt waar voor je geld.
top gedaan
Beste Dorinda/Maarten, bedankt voor jullie review in onze Klanten Vertellen Enquette! Jullie zijn de vijfde in de rij en je krijgen daarom de luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray KADO. Je kunt deze vóór 31 maart ophalen in de winkel.
Vertrouwd en uitstekende service, niets is teveel gevraagd.
levering volgens afspraak werkzaamheden worden netjes uit gevoerd.
Erg flexibel opgesteld ivm meerdere leveranciers in een woning tijdens renovatie. Perfecte kwaliteit. Nette prijs. Fijne mensen in omgang en zelf het werk leggen waardoor het snel en goed gaat.
Netjes, goede service en pracht resultaten
Goed advies en correct geleverd volgens de afspraken
Beste Nico/Adrie, bedankt voor jullie review in onze Klanten Vertellen Enquette! Jullie zijn de vijfde in de rij en krijgen daarom de luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray KADO. Je kunt deze vóór 31 maart ophalen in de winkel.
Gewoon goed en service met een grote "S"
Leuke winkel, adviserend personeel en ruime keuze
Hans heeft mij heel goed geholpen,daarvoor mijn dank.
Goed geholpen en op de hoogte gehouden van de levering en plaatsing.
Beste Betty, bedankt voor je review in onze Klanten Vertellen Enquette! Je bent de vijfde in de rij en je krijgt daarom de luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray KADO. Je kunt deze vóór 31 december ophalen in de winkel.
Super!
Prettige samenwerking in combinatie met schipper
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam