Erg flexibel opgesteld ivm meerdere leveranciers in een woning tijdens renovatie. Perfecte kwaliteit. Nette prijs. Fijne mensen in omgang en zelf het werk leggen waardoor het snel en goed gaat.
Netjes, goede service en pracht resultaten
Goed advies en correct geleverd volgens de afspraken
Beste Nico/Adrie, bedankt voor jullie review in onze Klanten Vertellen Enquette! Jullie zijn de vijfde in de rij en krijgen daarom de luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray KADO. Je kunt deze vóór 31 maart ophalen in de winkel.
Gewoon goed en service met een grote "S"
Leuke winkel, adviserend personeel en ruime keuze
Hans heeft mij heel goed geholpen,daarvoor mijn dank.
Goed geholpen en op de hoogte gehouden van de levering en plaatsing.
Beste Betty, bedankt voor je review in onze Klanten Vertellen Enquette! Je bent de vijfde in de rij en je krijgt daarom de luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray KADO. Je kunt deze vóór 31 december ophalen in de winkel.
Super!
Prettige samenwerking in combinatie met schipper
Beste Astrid, bedankt voor je review in onze Klanten Vertellen Enquette! Je bent de vijfde in de rij en je krijgt daarmee een luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray. Je kunt deze vóór 30 novemberi ophalen in de winkel.
erg meedenkend!
heel goede service -goedvakmanschap
gewoon goed netjes en goede uitleg in de winkel en ook als ze komen meten en ophangen. toppie dat is onze ervaring
Beste Trydy, nog bedankt voor de review in onze Klanten Vertellen Enquette! Je bent de vijfde in de rij en je krijgt daarmee een luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray. Je kunt deze vóór 30 novemberi ophalen in de winkel.
vloer ligt er keurig afgewerkt in!
geen
met meten netjes en secuur goed advies regelmatig telefonisch contact men houdt zich aan de afspraken
flexibel, makkelijk communiceren met korte lijntjes, klantvriendelijk en geduldig...
Beste Corrie, nog bedankt voor de review in onze Klanten Vertellen Enquette! Je bent de vijfde in de rij en je krijgt daarmee een luxe heerlijk ruikende Countryfield roomspray. Je kunt deze vóór 30 novemberi ophalen in de winkel.
Alles volgens afspraak gemaakte afspraken perfect nagekomen
Den Breejen komt zijn afspraken prima na,is vlug van begrip wat je zelf wil en wat mogelijk is. En levert snel en heel net werk.
De Buurt 60
3372 DD Hardinxveld-Giessendam