Goed advies bij keuze raambekleding, goed advies voor materiaalsoort en goede service, vriendelijk en behulpzaam
Zelfs in coronatijd, wanneer ik niet in de winkel kon kijken ben ik super geholpen!! Niks is teveel wat je vraagt!
Daimian, Hennie of Maarten. Stuk voor stuk werknemers die weten waar ze over praten. Die zelfs kwaliteit blijven produceren ook al is de orderbonnen al getekend. Toppers
Doordat er nog steeds Corona heerst is alles telefonisch geregeld . En dat is reden goed gegaan maar omdat de fabrikant een verkeerde vloerbedekking stuurde werdt het even taai !! Nadat de fout was indekt is het probleem razend snel opgelost ! De vloerbedekking ligt er netjes in ! Vr gr fam van der Aa
Voor de 2e keer uiterst tevreden over de geleverde service , het deskundige werk en eindresultaat. Bedankt!
Communicatie goed, alles volgens afspraak geleverd, netjes op tijd, vriendelijke medewerkers, vloerbedekking netjes gelegd!
We kregen a-point suggesties op basis van een concept dat we hadden uitgedacht. Het materialiseren ervan was erg inspirerend en we zijn trots op het resultaat. De realisatie was vlekkeloos en deed recht aan wat we voor ogen hadden. We waren zeker kieskeurig en kritisch, maar we vonden bij Margret een luisterend oor en kregen aanvullende suggesties en inzichten. Zeer aanbevolen.
Geweldig! Op en top alles geregeld, zoals we verwacht zijn.
De tapijt legger was mooi optijd , heeft het tapijt zeer vakkundig gelegd en alles keurig netjes achter gelaten , heeft zelfs gestofzuigd. Ook al het afval heeft hij meegenomen. Top winkel , vriendelijk en vakkundig personeel , wij zijn zeer tevreden. Dank jullie wel.
Goede service en zeer deskundig geholpen en geadviseerd.
Goed, maar ook practisch advies.
Prima ervaring. Goeie levering. Goed afgewerkt.
Vanaf het eerste bezoek in de winkel tot de oplevering van het werk is alles prima en naar wens gegaan.
Prima service! Mooi op afspraak en tijdstip geleverd. Vriendelijk personeel.
Prima ervaring, super vriendelijk aan de telefoon Echt een bedrijf die met je meedenkt en goed vakmanschap heeft.
Goed assortiment, creatieve meedenkende verkoopster en vriendelijke vakmensen die ongevraagd zelfs een stapje meer doen om je huis mooier te maken.
onze ervaring met Vivante is erg goed. een fijne dienstverlening en de vloeren en plinten zijn heel mooi gelegd. hier hebben we jaren plezier van!
Ze denken met je mee .... geweldig en vriendelijk Team!!
Snelle service en willen meedenken.
Ze hebben heel snel en goed gewerkt. Ligt er strak en netjes in. Wij zijn heel erg tevreden!
Goede service in de winkel en thuis met ophangen van de raambekleding! Als we weer advies nodig hebben gaan we zeker naar jullie, bedankt!
Zowel in winkel, tijdens levertijd als in uitvoering netjes geholpen, meedenken, pro-actief.
Wij zijn heel goed geholpen in de winkel. Goed advies gekregen waarbij noch tijd noch energie gespaard werd om aan onze eisen te voldoen. Alles is daarna opgemeten in onze woning en snel en zeer strak geplaatst en / of gemonteerd. Ook tijdens de plaatsing werden wij goed geïnformeerd en werden al onze vragen uitgebreid beantwoord. Super tevreden!
Tijdens mijn eerste bezoek aan de winkel werd ik uitstekend geholpen door een medewerkster. Zij begreep mijn probleem volkomen en heeft gelijk in oplossingen gedacht. De horren zijn perfect geplaatst door een vriendelijke ervaren mijnheer. Ondanks dat er wat ruimte tussen de horren en de kozijnen zaten is dit uitstekend en snel opgelost!
Wij hebben een zeer goede ervaring met de dames, eigenaar en monteur van Vivante Wooninrichters Maas&Waal. We zijn erg goed, vriendelijk en klantgericht geïnformeerd over de keuzes die we hadden voor alle plissé-horren vooraf door de dames Margret en Miriam! Wij zijn erg positief over de communicatie zowel per mail, telefonisch als bezoek aan de zaak. Zowel het inmeten door Hans als het plaatsen door Marcel is zeer vakkundig gedaan! Al met al Top mensen die echt moeite doen voor ons als klant!! Dank jullie wel, groet Diana en Rob
van Heemstraweg 111
6651KH Druten
Maas en Waal wooninrichters is een betrokken, eigenzinnig en daadkrachtig bedrijf gevestigd in Druten in het mooie Land van Maas en Waal. Het adres voor vloer en raamafwerking! Met een team van circa 10 gemotiveerde medewerkers zijn wij dagelijks bezig met het mooi maken van uw woon en werkomgeving. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke benadering. actieve nazorg zien wij als een vanzelfsprekendheid.